Mums den smager godt

Er du vild med kage?
Eller skal du bare overraske venner, familien eller kollegaerne med en lækker kage?
Så er der her en super nem og hurtig kage, tager cirka 45-60 min inkl. bagning
Selve kagen går vel også under det man kalder en sund kage, da der hverken er sukker, mel eller smør i.
Kan det smage godt? JA!!
Det er nok også den nemmeste kage at kaste sig ud i!
Så du behøver altså ikke, at have været med i Den store bagedyst.
Dadel- kakao- & kokoskage
8-10 personer
Opskrift
200 g hakkede mandler
7 spsk. God kakaopulver
250 g Dadler (uden sten)
2 modne bananer
6 spsk. Kokosolie (flyende)
1 dl kokosmel
3 æg str. L
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljepulver
Lidt salt
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 180 grader. (varmluft)
Frem med blenderen eller foodprocessor og sæt i gang
Start med at blende mandlerne til de har den ønskede størrelse.
Tag nødderne op af blenderen, og kom resten af ingredienserne i.
Sørg for der kommer væde ned i bunden af benderen, så massen nemmere kan blenders.
Inden dejen skal i formen, kommer jeg mandlerne tilbage i dejen
(jeg brugte en silikonebelagt rugbrødsform)
Kagen bages i 30-35 min.
Stik i kagen for at se om den er for klæg eller færdig
Giv kagen et twist
Du kan udskifte mandlerne til dine favoritter.
Du kan også tilsætte smag, som appelsinskal, alkohol eller espresso.
Topping:
50 g. Smør
100 g. Sukkerfri chokolade
4 stk. Barebells White Chocolate Almond Protein Bar
2 dl. Barebells chokolade Milkshake
Fremgangsmåde
Hak chokoladen fint, samt Barebells White Chocolate Almond Protein Bar i mindre stykker
Smelt smørret på middelvarme i en kasserolle. Hæld derefter Barebells Vanilla Milkshake i og pisk.
Tip: Hvis smørret koger, er det for varmt.
Hæld den hakkede chokolade og proteinbar i, og pisk mens det smelter. Fortsæt med at piske indtil alt er smeltet og blandet ordenligt sammen.
Tip: Da proteinbaren indeholder mandelstykker, kommer blandingen ikke til at blive helt glat.
Ta’ kasserollen af pladen, hæld frostingen i en skål og lad den stå afkølet i et par timer. Såfremt du har tid, så lad den gerne stå natten over.
Rigtig god bagning
Thomas
Andre opskrifter
Ingen kommentarer endnu