Lækker sund brownie med protein uden sukker og mel

Så er der igen lidt lækkert til jer
En super nem og hurtig kage, tager cirka 60 min inkl. bagning
til 8-10 personer
Opskrift
125 blandende nødder (Hasselnødder, mandler)
50 g kokosmel (evt. ristet)
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljepulver
½ tsk salt
50 gram Valrhona kakao
½ tsk salt
7 dadler
2 modne bananer
200 gram Barebells Hazelnut creme
1 dl mælk
2 æg
75 g kokosolie
Pynt
75 g blandende nødder
25 g kokosmel eller kokos flager.
Fremgangsmåde
*50 gram af nødderne hakkes til fint nøddemel.
*De sidste 75 gram nødder hakkes groft
*Bland nødder, kokosmel, vaniljepulver, bagepulver, salt og Valrhone kakao sammen i en skål og stil til side.
*Fjern sten fra dadlerne og blend dem sammen med bananerne og Barebells Hazelnut cream i en køkkenmaskine.
*Smelt kokosolien let og blend det i dadel/banan/chokolademassen sammen med æg, mælk og vaniljepulveret.
*Kom massen i skålen med de tørre ingredienser og blend det hele godt sammen.
*Beklæd en bageform/ovnfast fad (ca. 25 x 15) med bagepapir og fordel dejen i formen.
*Kagen toppes med hakkede blandede nødder og lidt kokosmel/flager.
*Kagen bages ved 165 grader i cirka 40-45 minutter.
*Kagen tages ud og kan stadig godt virke blød i det
*Kan evt. serveres med frisk frugt med creme fraiche eller vaniljeis
Giv kagen et twist
Du kan udskifte nødderne til dine favoritter.
Barebells Hazelnut Cream kan udskiftes med 150 gram hakket sukkerfri chokolade
Rigtig god bagning
Thomas
Ingen kommentarer endnu