Verdens bedste Tiramisu

Jeg er så misundelig

thomas-everts-poulsen12243

Det er sjældent, at jeg bliver rigtig misundelig på andre, men det blev jeg faktisk i dag.

Jeg var til min tidligere dansepartners farmors 90 års fødselsdagsreception, en meget skøn festlig og livsglad dame som jeg har kendt, siden jeg var 10 år.

Hun og hendes afdøde mand har selv været dansere. Jeg kan tydeligt huske, da vi var små, og var ude og give opvisning på deres dansehold.

Jeg har nok i alle årene haft en særlig lille stjerne hos hende, og det var så dejligt at se og mærke hvor glad hun blev for jeg kom.

Læs også Bonusfar

Misundelsen var i dag møntet på min tidligere dansepartner og hende lillesøster – tænk at være så heldige stadigvæk at have en bedsteforælder.

Jeg har aldrig mødt min farfar og min morfar døde af kræft da jeg var 5, så jeg har kun meget få minder med ham.

Min farmor som jeg nok var tættest på, og lavede mest sammen med i de sidst år døde allerede i sommeren 91 inden min konfirmation i 92.

Min mormor havde altid været en meget frisk og aktiv dame. Det var altid hende, som havde os med til alle mulige oplevelser da jeg var mindre. Men i 91 fik hun en blodprop der desværre satte en stopper for det, og hun døde i august 94.

Så… allerede som 16-årig stod jeg uden bedsteforældre. Det har gjort, at jeg i mange har år været misundelig på tidligere kærester, venner og familie der har været så heldige at have deres bedsteforældre endnu.

Så husk hvor heldige I er, værdsæt dem og vær der for dem så længe det er muligt

Thomas

gitte-dindler

 

5 kommentarer

 • Maris

  Jeg er også misundelig på alle der har en mor❤️ En mormor morfar farfar…..
  Jeg er så heldig stadig at ha min farmor, det triste er så at hun ik aner hvem vi er…
  så ja værsæt hver en dag i har med familien🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Hej Thomas
  Misundelig må man gerne være, når det er på den gode måde, som du er her.

  Jeg ved lige hvad du mener, har aldrig haft farmor/farfar, min mormor stoppede vi med at se lige før jeg blev 8, da hun desværre slog mig, da jeg var på ferie hos hende, ½ år efter døde min morfar, så jeg har det meste af mit liv, været misundelig på dem der har bedsteforældre.
  Desuden har jeg været så uheldig og miste begge mine forældre, min far da jeg var 28 og min mor da jeg var 31, så er også ret misundelig på dem der stadig har deres forældre.
  Så jeg er helt enig med dig, værdsæt dine forældre og bedsteforældre så længe du har dem og husk dem i hverdagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Thomas. Kan SAGTENS følge dig. Har aldrig haft bedsteforældre. Eller jo, min farmor til jeg var 15. Vi sås bare så sjældent. Så jeg kan oz sagtens blive misundelig. Men det kan jeg nu også bare på dem der har forældre.. mistede min far da jeg var 22, da jeg ventede mit første barn. Min mor mistede jeg da jeg var 39…. så jeg er enig, nyd jeres forældre, bedsteforældre… dem i holder af. ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristin

  💝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  ❤❤ har desværre heller ikke mine bedsteforælre mere..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste Tiramisu