Homoen og hans lyserøde forklæde. klar, parat, bag!
Reklame - Sponsoreret samarbejde
Når jeg nu ikke skulle lave Vild med dans i fredag, så gik jeg i køkkenet.
Jeg elsker at bage, faktisk mere end at spise det, ja det kan godt være det ikke ser sådan ud:-)
Men jeg elsker at hygge om andre, og kæresten har ikke klaget endnu.
Inden det går løs med julebagningen, skulle jeg lige prøve de her “Sunde” Barebelles muffins.
Alle produkterne kan købes i Føtex, men du kan også købe Barebells produkterne på tilbud her
Muffinen kan også bruges som en morgen muffin uden topping.
Rigtig god bagning
Thomas
“HEALTHY” BAREBELLS MUFFIN
Ingredienser
Muffins
4 dl. Havregryn fintvalsede
½ dl. Havreklid
1½ dl. Vanilje proteinpulver
½ tsk. Salt
1 tsk. Bagepulver
½ tsk. Natron
1 tsk. Vaniljepulver
2 stk. Store modne bananer (ca. 285 g)
2 dl. Barebells Vanilje Milkshake
½ dl. Kvark eller skyr
1 stk. Æg
Frosting
50 g. Smør
100 g. Sukkerfri chokolade
4 stk. Barebells White Chocolate Almond Protein Bar
2 dl. Barebells Vanilla Milkshake
Fremgangsmåde
Frosting
Hak chokoladen fint, samt Barebells White Chocolate Almond Protein Bar i mindre stykker – gem evt. noget af chokoladen til dekoration.
Smelt smørret på middelvarme i en kasserolle. Hæld derefter Barebells Vanilla Milkshake i og pisk.
Tip: Hvis smørret koger, er det for varmt.
Hæld den hakkede chokolade og proteinbar i, og pisk mens det smelter. Fortsæt med at piske indtil alt er smeltet og blandet ordenligt sammen.
Tip: Da proteinbaren indeholder mandelstykker, kommer blandingen ikke til at blive helt glat.
Ta’ kasserollen af pladen, hæld frostingen i en skål og lad den stå afkølet i et par timer. Såfremt du har tid, så lad den gerne stå natten over.
Fremgangsmåde
Muffins
Sæt ovnen på 175 grader.
Kom alle tøringredienserne til dine muffins i en skål, og bland dem sammen. Kom derefter de resterende ingredienser i, og mix til en tyk dej.
Hæl dejen i muffins forme.
Topping
Bland ingredienserne til toppingen med hænderne, og fordel derefter ca. lige meget til hver muffin.
Kom dine muffins i ovnen, og bag i ca. 20 minutter. Stik evt. i dine muffins med en gaffel efter 15 minutter, og tjek om konsistensen er som den skal være.
Afkøl, og nyd dem derefter.
Ingen kommentarer endnu