Vind øreringe med 32 ægte topaser

Mums den smager godt

Er du vild med kage?

 

Eller skal du bare overraske venner, familien eller kollegaerne med en lækker kage?

Så er der her en super nem og hurtig kage, tager cirka 45-60 min inkl. bagning

Selve kagen går vel også under det man kalder en sund kage, da der hverken er sukker, mel eller smør i.

Kan det smage godt? JA!!

Det er nok også den nemmeste kage at kaste sig ud i!

Så du behøver altså ikke, at have været med i Den store bagedyst.

 

 

Dadel- kakao- & kokoskage

 

 

 8-10  personer

 

Opskrift

200 g hakkede mandler

7 spsk.  God kakaopulver

250 g Dadler (uden sten)

2 modne bananer

6 spsk. Kokosolie (flyende)

1 dl kokosmel

3 æg str. L

1 tsk. bagepulver

1 tsk. vaniljepulver

Lidt salt

Fremgangsmåde:

 

Tænd ovnen på 180 grader. (varmluft)

Frem med blenderen eller foodprocessor og sæt i gang

Start med at blende mandlerne til de har den ønskede størrelse.

Tag nødderne op af blenderen, og kom resten af ingredienserne i.

Sørg for der kommer væde ned i bunden af benderen, så massen nemmere kan blenders.

Inden dejen skal i formen, kommer jeg mandlerne tilbage i dejen

(jeg brugte en silikonebelagt rugbrødsform)

Kagen bages i 30-35 min.

Stik i kagen for at se om den er for klæg eller færdig

Giv kagen et twist

Du kan udskifte mandlerne til dine favoritter.

Du kan også tilsætte smag, som appelsinskal, alkohol eller espresso.

Topping:

50 g. Smør

100 g. Sukkerfri chokolade

4 stk. Barebells White Chocolate Almond Protein Bar

2 dl. Barebells chokolade Milkshake

 

Fremgangsmåde

Hak chokoladen fint, samt Barebells White Chocolate Almond Protein Bar i mindre stykker

Smelt smørret på middelvarme i en kasserolle. Hæld derefter Barebells Vanilla Milkshake i og pisk.

Tip: Hvis smørret koger, er det for varmt.

Hæld den hakkede chokolade og proteinbar i, og pisk mens det smelter. Fortsæt med at piske indtil alt er smeltet og blandet ordenligt sammen.

Tip: Da proteinbaren indeholder mandelstykker, kommer blandingen ikke til at blive helt glat.

Ta’ kasserollen af pladen, hæld frostingen i en skål og lad den stå afkølet i et par timer. Såfremt du har tid, så lad den gerne stå natten over.

Rigtig god bagning

 

Thomas

 

Andre opskrifter

Fødselsdagskager

Sommerdessert

Tiramisu

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind øreringe med 32 ægte topaser