Rotterne bider fra sig

Når ferie og arbejde hænger godt sammen

Sidste fredag gik turen igen til dejlige Club La Santa sport for at undervise på Swingtimes danseuge, jeg underviste på den første danseuge helt tilbage i 2006, og siden har folk været vilde med dans under sydens sol. Der er 2 pardans uger om året, og efterfølgende er der også kommet 2 med Ballroom fitness og 2 med Pankinsondans.

Godt vejr, dans og god musik det er da bare win wim. Samtidig er det er en kæmpe fornøjelse at se deltagerne suge det hele til sig, her går der jo ikke en uge før de skal til dans igen, men det hele ligger frisk i hukommelsen til dagen efter.

Alligevel var det lidt anderledes i år, for det første var det underligt at rejse fra varmen i Danmark til ned til kun 22 grader på Lanzarote, men som uge gik kunne vi bestemt ikke klage over vejret.

Men det der gjorde turen særlig, var at både min kæreste og bonusdatter skulle med, min kæreste har været med tidligere og som jeg elsker han også en aktiv ferie.

Sidst vi rejste sammen, var til Egypten på et lækkert Spies all inklusive ressort, som var en kæmpe succes og det kan jeg også varmt anbefale.

Men denne gang skulle det hele gå op med arbejde, træning og ikke mindst at være sammen alle 3. Det gik faktisk rigtig godt, Jeg skulle undervise 3-5 timer om dagen, min kæreste er A menneske så allerede den første dag var han oppe og klare sin træning kl 6 imens vi andre puttede under dynen.

Min bonusdatter kan godt været meget genert, så vi var meget spændte på om hun ville i Playtime, som er en børnehave de mindste har mulighed for at være i et par timer om dagen, der bliver lavet alle mulige aktiviteter med dem som skattejagt, hoppeborg, olympisk dag og meget mere.

Der var noget lignende i Egypten men det var ikke den store hit , så denne gang fik vi den serveret som en børnehave, og hun elsker at være i børnehave derhjemme og det gik heldigvis rigtig godt den første dag, Og ikke mindst takket været de søde green teamer (Dem der passede de små) blev det en succes, så det ville hun også de andre dage. Det gav så os mulighed for at være aktive sammen bla. med paddle tennis og en tur i fitness.

Frokosten nød vi enten i lejligheden med hjemmelavede sandwich eller i poolbaren, inden den stod på afslapning ved poolen, eller en tur i lagunen for dem mens jeg underviste.

 

Vi havde halv pension, så morgen- og aftensmaden blev indtaget i restaurant atlantico, som en stor buffetrestaurant, og det er altså bare nemt med et barn på 5 år, der er altid et eller andet de kan lide og så er det serveret med det sammen.

Aftnerne stod for mit vedkommen på velkomstmiddag, foredrag, dans på diskoteket og show for på gæsterne på la santa, men de 2 andre hoppede tidligt under dynen.

Efter en uge med masser af dans, men bestemt også hygge og afslapning går turen tilbage til virkeligheden, arbejde i Børneulykkesfonden for min kæreste, børnehave for min bonusdatter og møder, undervisning, træning og diverse jobs til mig.

Ja og så gør det jo ikke noget at vi har sommer i Danmark, vi smutter på en lille tour de Danmark senere på sommeren, så vejret har bare at holde

Thomas

 

Læs også Børneferie et kæmpe hit

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rotterne bider fra sig