Vinderen af fars dag konkurrencen er!

Rotterne bider fra sig

Sidste torsdag aften stod den igen på revy, denne gang i skønne Svendborg og den traditionsrige Rottefælden.

Rottefælden er Danmarks ældste sommerrevy med sine 135 sæsoner – så længe har Jan Schou og resten af holdet dog ikke stået på scenen, men næsten… Jan kan i hvert fald fejre 20 års jubilæum i Svendborg.

Det kan godt være, det ikke er et bevidst valg fra revyerne i år, men de første 3 revyer jeg har set i år, har alle givet plads til alle spillerne – og ikke kun de helt store navne. Det samme var i den grad tilfældet i Rottefælden. Det giver for det første en masse respekt, at give plads til andre en sig selv som chef, men også en meget stærkere revy.

Og stærk er Rottefælden i år. Jeg vil nok sige først og fremmest på grund af manden med et ansigt og krop af gummi, Kim Brandt. Han er fyldt med spas og løjer, men viser bestemt også en meget mere dyb side af skuespilleren.

Men også den nybagte mor Christine Astrid Nielsen, som klart leverede det bedste jeg har set fra hende! både med hendes sang men i den grad også i parodien ’Nummer 1’ om Caroline Wozniacki.

Læs min anmeldelse af Odense sommer revy,  Cirkusrevyen og Sønderborg Revyen 

Det er faktisk også Christine Astrid og Kim Brandt, der for mig leverer revyens bedste nummer ’Døvetolk’. Faktisk et nummer der viser at med en god tekst, enkelthed og super levering kan det løftes til noget helt særligt, og et rigtig godt bud på årets revynummer.

Anne Herdorf har ikke de helt store numre alene i år, men med flere små numre som nogle rigtige gode fællesnumre. Jeg vidste ikke Anne kunne bage, men hold da op en brunsviger har aldrig smagt så godt før, og så endda helt uden af smage.

Sidst men ikke mindst Chefen på holdet, som altid med sine gakkede figurer og selvfølgelig majestæten får alle til at grine. Men jeg kan virkelig godt lide Jan i de dybere tekster som ”Tak” og ”Mit lille stakit” om at bygge mure, hegn eller stakit mod verden.

Det var en virkelig dejlig revy, men også musikalsk får man en på opleverende som ”Rotter i fælden” ”Dansktoppen” ”nummer 1” og ”min sang”

Når man kommer til slutningen på en revy, har man tit glemt hvad der skete i starten, men det gør man ikke i Rottefælden i år. Der er selvfølgelig et resume, så man kan grine af det hele igen leveret af Kim Brandt.

Der er dog en ting som skær i mit hjerte – det lyder lidt voldsomt, men tøjet!!! Det passer på ingen måde til revyens  niveau.

Sommer i Svendborg? – start med en tur i den hyggelige gågade, en tur på haven og slut af med en revyplatten og revy i Rottefælden.

Thomas

*****

Spilleperiode 30 juni – 25 August

Billetter her 

Instruktion: Carsten Friis

Scenografi: Pia Ullehus & Henning Pedersen

Frisør: Klippehjørnet

Koregraf : Christine Astrid Nielsen

Kapelmester: Jens krøyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af fars dag konkurrencen er!