Vinderen er!

Vært i toiletproblem

30726379_965995696909934_8725469285821972480_n

Lad være med at spise citronfromage, inden du skal byde velkommen til Dansktop Prisen til 5000 tilskuere i Boxen og alle tv-seérne derhjemme.

Torsdag eftermiddag gik turen til Herning, hvor den stod på tv-optagelser og prøver før det store 50 års jubilæumsshow – Dansktop Prisen 2018.

Jeg havde igen i år den store fornøjelse at være vært sammen med Anette Kokholm og Keld Heick, alle prøver gik rigtig godt, og vi var klar til at give den gas lørdag aften.

Men vi skulle selvfølgelig lige have lidt aftensmad inden showet. Menuen bød på ovnstegte kartofler, oksefilet med waldorfsalat og en sauce. Jeg var faktisk ikke særlig sulten, men lidt skulle jeg have til maven. Jeg var egentlig ikke så nervøs, jeg glædede mig bare rigtig meget til at komme i gang, men efter hovedretten var der dessert, hjemmelavet citronfromage MUMS!!! Jeg er jo godt nok på kur, men den fine potionsanretning sprang nærmest op i hænderne på mig.

Der er bare lige det, at jeg er laktose intolerant, og den var helt sikket lavet på alm. fløde, men… den ville spises og det blev den.

Klokken bliver 10 min i showstart, og jeg er kommet i det fine tøj med øresnegl og mikrofon – klar til at gå på scenen.

Pludselig vendte min mave sig 180 grader, og jeg kunne mærke jeg bare skulle på toilettet NU! Jeg flåede alt teknik af og løb ud mod toilettet, men der var selvfølgelig optaget! Shit what to do!!?? Vente kunne jeg helt sikkert ikke, så jeg løb ind på dametoilettet (man er vel lidt kvinde), hvor jeg heldigvis var alene.

Jeg har normalt altid både laktosepiller og stoppiller med, men de lå selvfølgelig på hotellet i min computertaske, så dér var der ingen hjælp at hente.

Men lidt efter var jeg klar, og der var kommet lidt ro på maven. Vi fik skudt det store show i gang med et John Mogensen medley, og hele første afdeling gik rigtig godt.

Pausen skulle bruges på omklædning til smoking, men maven larmede stadig, så de polerede porcelænsskåle i Boxen måtte have endnu et besøg.

Jeg skulle starte 2. afdeling alene på scenen, de første 5 minutter liggende i en bil, og der begyndte min mave igen. Jeg prøvede at trække vejeret dybt som en anden kvinde til fødselsforberedelse. men uden held… Jeg var bange for, at jeg måtte hoppe ud af bilen og ud og sætte fødslen i gang. Sveden piblede frem, men jeg prøvede igen på at holde fokus ved at trække vejret helt ned i maven.

Det var verdens længste 5 minutter! Men fødslen blev afblæst, så snart jeg kom op og sidde, og showet kom i gang.

Det kunne være blevet en rigtig lorteaften, men sikke en fest det blev!

Mon jeg har lært det nu!!?! Husk dine piller eller hold dig langt væk fra laktoseprodukter

Thomas

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen er!