Jeg lever et dobbeltliv

Jeg var i frit fald!

flyve

Jeg er en af dem, der er rigtig vanskelig at købe gave til, men heldigvis er min kæreste meget opfindsom på det område.

Til jul i 2016 havde han købt et gavekort hos Copenhagen Air Experience, til det de kalder et taste of flight. Det indeholder 2 korte flyvninger for en person i 2 x 1 min, 1 minut i vindtunnellen føles som et spring fra 4 km højde.

Jeg blev faktisk rigtig glad for gaven da jeg fik den, men alligevel har jeg været meget lang tid om at få den indløst, men nu skulle det altså være.

Da jeg ankommer på adressen i Taastrup, glæder jeg mig rigtig meget til oplevelsen, og faktisk var jeg ikke nervøs, men det viste sig at det ville komme senere.

Inden jeg skulle flyve, fik jeg og en anden deltager en grundig instruktion fra vores instruktør Sofie, hun gennemgik sikkerhedsprocedurerne med os. Jeg følte mig helt sikkert godt klædt på til oplevelsen, men her begyndte nervøsiteten at melde sin ankomst. Man flyver altid sammen med en instruktør, som giver alt det hjælp og støtte man har brug for. Vi fik at vide at både instruktører og operatører vurderer hver enkelt gæst individuelt og sørger for, at man får den maksimale oplevelse tilpasset ens kunnen, størrelse, vægt og erfaring. Vi fik udleveret flyve-dragt, handsker, hjelm, briller og ørepropper og mulighed for at låne sko.

Nu var vi fuldstændig klar og sammen med instruktøren gik vi op i tårnet, og der kom så nervøsiteten, hold nu kæft mine ben blev gummiagtige, tag dig dog sammen Thomas!

Sofie guidede os hele tiden med tegn i forhold til hvad vi skulle gøre, og jeg følte mig rigtig godt tilpas. Jeg stillede mig i den anviste stilling fra instruktionsvideoen og lod mig falde forover og jeg svæver!
Da jeg havde fundet min balance, kunne jeg begynde at bevæge mig rundt i luften og mærke det frie fald og sug i maven. Det var en virkelig fantastisk følelse, og man begynder hurtigt at få en lille fornemmelse for ens krop og bevægelser.

 flyve-2

Det første minut gik godt nok hurtigt, men anden gang nød jeg det klart mere, og Sofie tog mig også en tur helt til top i luftkanalen, wow hvor var det fedt!

Efter mine 2 ture, viste Sofie hvordan det skulle gøres, hun fløj rundt og lavede alle mulige bevægelser.

Det er helt klar noget jeg skal prøve igen og vil klart anbefale det til andre som en gaveide.

Du kan se mine flyvninger i videoen her, samt Sofies lille show til sidst

Husk det er kedeligt at komme her fra uden at have levet livet

Thomas

Se mere her www.airexperience.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg lever et dobbeltliv