Når det skal være lidt lækkert

Bonusfar

skaermbillede-2018-04-06-kl-11-30-44

Kærlighed er fantastisk.

Jeg var så heldig, at det ikke kun var kærlighed der fulgte med, da min kæreste Sæþór og jeg flyttede sammen i maj måned sidste år.

Sæþór har nemlig en dejlig pige, som lige er fyldt fem år. Hun bor hos os 7/7, og det har godt nok vendt rundt på mit liv – i hvert fald de uger hun er her. Men tænk, at være så heldig at kunne give og få så meget kærlighed på en gang.

Mit problem er bare, at jeg kan ikke lade være med at forkæle hende. Jeg tror aldrig, at jeg har brugt så lidt penge på mig selv, som jeg gør pt.

Det er der selvfølgelig ikke noget dårligt i… Men nu bliver pengene bare brugt på alt muligt i lyserødt i stedet.

skaermbillede-2018-04-06-kl-11-31-26

På torsdag skal vi på vores første ferie sammen alle 3, og jeg glæder mig helt vildt til hygge, sol og afslapning.

Samtidig bliver det også noget af en test – for det er en rigtig charterferie. All-inklusive, vandrutsjebaner og børneklub. Ikke at der er noget galt med det, men jeg har bare ikke prøvet det før.

Når jeg rejser, er det faktisk for det meste i forbindelse med arbejde. Bl.a. har turen igennem de sidste 12 år gået til Club La Santa sport, og så er jeg også meget til storbyferie? Jeg er bare mere rolig, når jeg får lov til at shoppe lidt.

Men denne gang bliver det altså Charterrejse med Spies, og indtil nu det har det været en god oplevelse. De er rigtig gode til at sende information ud, og det har hjulpet mig med svar på mine mange spørgsmål.

201802261233270412_sbig

Men nu skal der pakkes kuffert, og hvad skal man så have med?

Jeg gik straks i panik, da hendes skuffer jo ikke er fyldt med sommertøj pt. Jeg endte derfor i går på H&M app?en og købte tøj for 1000kr. – Og så skulle hun da have sin egen lille Disney Frost trolley.

Jeg ryster godt nok på hovedet af mig selv nogle gange, men jeg har altid være glad for at glæde andre.

Så, hvis I har gode idéer til flyveturen og kufferten, modtages de gerne.

Thomas

skaermbillede-2018-04-06-kl-11-32-30

4 kommentarer

 • Lene

  Hej Thomas

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Maria Jensen

  Hej Thomas, hvor bliver det dejligt for jer. Merle og jeg er rutinerede i charterferier med all inclusive og børneklubber – og vi tager også af sted i påsken med Spies.
  Merle er altid RET SÅ begejstret for at køre på sin Trunki igennem hele lufthavnen. Det må være mit lille tip til jer.
  Nyd det, god ferie og vi ses mandagen efter til en lille engelsk vals på gulvet…
  C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Et sikkert hit er en taske med hemmelige ting. En malebog, farver, spil, sjove ting osv. Underholdning til flyveturen og nye ting. Så må tasken åbnes når hun sidder i flyet. Et hit hos vores børn hver gang. Huske tyggegummi til flyveturen og lidt godter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hvor bliver jeg varm om hjertet af at læse dit indlæg. Det er fyldt med kærligheden til bonusbarnet. Er sikker på I går en fantastisk og uforglemmelig tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når det skal være lidt lækkert