Bonusfar

Når livet er for fedt

Når jeg nu har den evige kamp med vægten, så er det altså ikke særlig smart at tage på all-inclusive ferie.

Der er kæmpe morgen- og frokostbuffet, vafler, is og pandekager hele dagen og så 6 forskellige restauranter til aften – og så er der selvfølgelig drinks i lange baner.

Ja, så vil nogen mene at maden ikke kommer op på tallerkenen af sig selv, men selvom jeg har den bedste intention om ikke at spise så meget, sidder jeg alligevel proppet efter hvert måltid.

Jeg elsker at træne, og gør der helst 5-6 gange om ugen derhjemme – og jeg booker aldrig ferie et sted uden fitness på hotellet.

Det er der selvfølgelig også her, og jeg har også været afsted. Mulighederne for cardio-træning er ikke de bedste, og så skal der også lige lidt planlægning ind over, når vi er to der gerne vil træne – og vi er på ferie med en lille en på 5 år.

Men jeg har været på cyklen i fitness i 2 gange a 45 min, og 2 dage har den stået på 100 mavebøjninger på værelset.

201803051918595282_sbig

Tit ser man billedet af en tyk mand kigge sig i spejlet, som ser en trænet mand, men sådan har jeg aldrig set det! Selv efter jeg havde tabt 15 kg tilbage i 2012 med hjælp fra Charlotte Bøving, havde jeg svært ved at se det i spejlet?

En ting er. hvor meget man propper i munden, en anden hvor meget man letter røven fra sofaen, og en tredje, så er vores kroppe/system forskellige – og lad mig bare sige det sådan, jeg har ikke været en af de heldige!

Men kampen er ikke givet op endnu! Måske er det som 50 årig, at jeg står skarpt ?

skaermbillede-2018-04-06-kl-11-27-45

Min krop vil udfordres. Jeg er klart mest til cardio, og står for det meste på crosstraineren 60min af gangen. Jeg løfter aldrig vægte, og jeg ved godt, det ikke er klogt.

Jeg har af flere omgange været i hænderne på utrolig flinke og dygtige personlige trænere, men har ikke fundet min vej med den type træning endnu.

Så What to do? Ja, luk munden Thomas.

Jeg sætter mig selv rigtig mange mål, for så giver jeg mig selv den bedste forudsætning for at komme i mål. Mine mål er byget op omkring SMART-modellen, som i måske har hørt om.

S- specifikt

M- målbart

A-Attraktiv

R- realistisk

T- tidsbestemt

Lige nu hedder et af mine mål, at jeg skal tabe mig 0,5 kg pr måned i 6 måneder. Det lyder ikke af meget, men det er sjovere at komme i i mål, end ikke at gøre det – og 6 kg på et år er ikke helt tosset.

Jeg ved godt, det handler om at være opmærksom på hvad jeg spiser, men jeg vil gerne gøre træningen til en større del.

Trænings tips og idéer er meget velkomne.

Eller hvem vil udfordre mig og min krop?

Thomas

4 kommentarer

 • bring it on Henriette, hvad skal vi træne?. Thomas

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Tina. Jeg er så klar på at møde jer til en gang styrke træning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Bjergvang

  Hej Thomas Jeg er også frisk på at udfordre dig. Jeg er 52 år og har en hulens masse kilo som skal af. Jeg går pt. på livsstilsholdet i Roskilde og danser (som du ved) en masse timer om ugen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Thomas vi vil gerne udfordre dig. Har selv vejet 135 kg og står stadig ikke skarpt, har altid som dig tænkt cardio – styrke træning er kedeligt , men nu efter 3 måneder sker der noget. Jeg som selv nærmer mig 50 år og min Veninde som nærmer sig 60 år vil vise at vi kan stå skarpt trods vores alder og vi har også en lang tidshorisont (12-24 mdr) Det interessante er at alle fokuserer på kilo, vi har før billeder og 3 mdr billed og alle tror vi har smidt ca 10 kg men det har vi slet ikke , vi har smidt meget fedt men også bygget muskelmasse DET ændre kroppen markant. SÅ hvis du vil udfordres af 2 “ældre” kvinder så siger du til vi er klar . Vi bliver vejledt af Umahro Cadogan kan klart anbefales

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bonusfar