Hold nu op en fest

Projekt luk munden let røven

nar-livet-er-for-fedt-331977754-1

Jeg har siden den sidste uge i marts givet den en over armen med træningen,og fokus på hvad jeg kaster i munden.

Træningen er faktisk gået godt længe, men jeg er blevet mere bevidst om at presse mig, selv når jeg nu er afsted.  Min træning har i mange år bare stået på 45-60 min på crosstraineren eller en tur på cyklen i fitnesscenteret. Så, den første udfordring har været, at jeg nu hver anden dag skal køre intervaller frem for at holde samme niveau, og det er faktisk gået helt fint.

Det næste er kosten (ikke hende derhjemme, haha) som bestemt også er en udfordring! Hold nu hæft, hvor ryger der meget lort ind, som jeg reelt ikke er bevidst om.

Jeg må spise små 2000 kcal. om dagen, og det kan se sådan her du:

Morgenmad

1 portion skyr eller andet morgenmadsprodukt

Eller en shake fra Zincino

Mellemmåltid

Frugt eller rødpeberfrugt

Mandler

Frokost

2 stk rugbrød med pålæg, kunne være kylling og avocado.

Eftermiddags snack

Barebelles bar/Milkshake 200 kcal. eller frugt

Aftensmad

80´er Salat iceberg, ærter, majs, peberfrugt, agurk, tomat

Kylling i alle mulige anretninger.

Men også vegetarretter. Jeg har oplevet, at min mave har været rigtig glad for ikke at få kød hver dag.

Jeg prøver ikke at gøre for stort et nummer ud af hvad jeg ikke må få, men bare spise mindre af det.

Aftensnak

Mini champagnebrus 50 kacl, eller/og frugt

vegetarbolo

Billede: Vegetar bolognese med squash strimler.

Ja, og så drikker jeg faktisk en del Pepsi Max, jeg ved godt der er mange meninger omkring light sodavand, men det hjælper mig imod min slik trang. Det er dog på ingen måde i de mænger læger siger der kan skade kroppen.

I en tidligere blog udfordrede jeg også jer læsere til en omgang boot camp i træningscentret kraftværk.

HVAD ER BOOT CAMP?

  • BOOT CAMP er en særlig blanding af øvelser med kropsvægt, kettlebells, sandsække og statiske øvelser der giver dig resultater på kort tid.
  • Man arbejder alene eller i hold og vi sørger for at du får en sjov men effektiv træning hvor dine grænser bliver rykket på den fede måde.

Vi var 16-17 stykker der gav den gas i søndags, shit mand det var hårdt! og det var ikke kun mig der var presset… Men jeg gik derfra med en superfed fornemmelse efter træningen. Det var et særligt begynderhold, så der var en grundig introduktion til de forskellige øvelser og instruktøren var rigtig god til at kommen rundt at rette på folk, så det blev gjort korrekt.

Det kan være mega hårdt, mens man er i gang, men følelsen bagefter er fantastisk, og når jeg nu kunne mærke det flere dage efter, må jeg havde gjort det rigtigt.

  untitled

  Den 4. udfordring jeg har givet mig selv, er en personlig træner, det der cardio er jo altså ikke nok, jeg skal gerne lave noget vægttræning også.

Mit første møde med min træner Anders fra Juulsinn, bestod af en rigtig god snak om ønsker og mål for forløbet. Vi talte en masse om hvad jeg bl.a. vidste hvad jeg var god og ikke mindst dårlig til.

Onsdag havde vi så den første rigtige time sammen. Efter opvarmningen hang tungen allerede ud af halsen som en tæve i løbetid. Men jeg kunne også mærke at øvelserne var med fokus på mig og min formåen – netop alt det vi havde talt om, og det var rigtig fedt!

Efter opvarmningen kom nogle nye øvelser og masser af udfordringer – lige der fortrød jeg godt nok hvad det var jeg havde kastet mig ud i! Shit! og så fandt jeg for alvor ud af hvor stiv jeg er i hele kroppen.

På trods af at jeg på flere tidspunkter ikke troede at jeg ville komme levende igennem, så var det en fed følelse at været blevet presset i øvelserne. Og også at lave mobility og stræk.

Husk du kan vinde en massage til dig og din træningsmakker på min instagram klik her

image_6483441

Inden jeg startede hos Anders, havde jeg med egen træning og kost tabt 2,2 kg.

Så nu er jeg tilbage på min Vild med dans vægt, og i den grad klar at give den gas i resten af forløbet.

Husker du at udfordre dig selv i din træning?

Er du klar over hvad du kommer i munden i løbet af dagen?

Thomas

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hold nu op en fest