Fyrre, fed og færdig

Fyrre, fed og færdig

skaermbillede-2018-04-06-kl-12-13-40

Godt nok er jeg fyldt fyrre, og er erotisk buttet,

men jeg er på ingen måder færdig.

Tiden har ændret sig helt vildt, netop når vi taler alder. Jeg kan tydeligt huske min fars 40 års fødselsdag, og der var han godt nok gammel.

Det har selvfølgelig også noget at gøre med, hvor man er henne i livet. Jeg har det helt fint med at fylde 40, og jeg tænker faktisk slet ikke på det. Ud over den store fest jeg holdte i lørdags for venner og familie.

Jeg havde det derimod rigtig træls med at fylde 36, hvor jeg blev single, flyttede for mig selv igen, og følte at jeg skulle starte forfra.

Men nu hvor jeg har fundet manden i mit liv, og der er fuld fart på kalenderen med spændende opgaver og udfordringer, glæder jeg mig endnu mere til fremtiden.

Mit privatliv har faktisk ændret sig meget de sidste 8 måneder. Jeg er gået fra at bo alene på Amager og leve et meget egocentreret liv til at flytte sammen med min kæreste Sæþór og hans nu 5 årige datter, som bor hos os 7/7.

Jeg elsker børn, og har altid troet at jeg selv skulle have børn, men som tiden er gået, har det bare ikke rigtig passet ind.

Først var det jo glansbilledet om kone, 2 børn, villa og vovse der røg. Men efter jeg sprang ud, havde jeg lagt billet ind hos en veninde og aftalt at vi skulle tale nærmere om det når vi blev 30.

Tiden gik, og wupti! så blev hun 29 og fandt sin kærlighed –
så ingen børn til mig der

Lysten til og tanken om at få børn har nok også mest været der i de perioder, hvor jeg har været single. For mig har det hele tiden været vigtigt, at jeg skulle have barnet med en kvinde. Al respekt for hvad mange andre ønsker og gør, men det var rigtig vigtig for mig ? For jeg ville aldrig nogensinde kunne undvære min mor.

Jeg er også så heldig, at være gudfar til min søsters 3 børn Maddie, Noah og Ellie og min tidligere dansepartners 2 drenge Cornelius og August i Aarhus.

Men når jeg så møder en virkelig dejlig mand, og jeg ved at det er lige ham det skal være, er det jo fantastisk at få sådan en lille prinsesse med i pakken.

Men det har selvfølgelig også været en stor omvæltning. For nu skal maden i den ege uge serveres inden kl. 18, jeg skal dele opmærksomheden fra min kæreste og så bruger jeg ingen penge på mig selv, men derimod på alt der er lyserødt – og jeg elsker det hele.

Jeg føler mig i det hele taget meget heldig og privilegeret, over alt det jeg har oplevet og opnået i de første 40 år. Jeg ved allerede nu, at der venter en masse spændende ting i den nærmeste fremtid. Og det har jeg tænkt mig at dele med jer endnu mere om end tidligere.

Og hvorfor skal det altid være piger/kvinder der deler ud af deres hverdag?

Nu springer jeg sgu ud igen! Denne gang som blogger!
Min blog bliver omkring hvad min hverdag byder på, de store og små spørgsmål, rejser, tips og indlæg fra spændende

mennesker i mit netværk.

Rigtig godt dag til jer

Thomas 40 år

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyrre, fed og færdig