Evers cookies

Så er der lidt lækkerier at kaste sig ud i henover weekenden eller vinterferien
De er super gode og det kan altså ikke gå galt, så god fornøjelse i køkkenet.
Evers cookies
18 stk
350 g Hvedemel
2 tsk. Majsstivelse
1 tsk. Fint salt
1 tsk. Bagepulver
1 tsk. Natron
240 g Smør
200 g sukker
150 g brun farin
2 Æg
2 tsk Vanilje pulver
1 Økologisk citron
250 g grovhakkede Mørk chokolade/Mælkechokolade
Pynt
Chokolade knapper
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader
Bland hvedemel, majsstivelse, salt, bagepulver og natron (afventer)
Pisk smør og de 2 slags sukker med æggene.
Riv citronen og tilsæt vaniljen
Tilsæt melblandingen, den grovhakkede chokolade og rør hele godt sammen.
Rul dejen i kugler a 70 gram om kom dem på bagepladen med god afstand
(Du kan også fryse dem og bage dem senere)
Giv kuglerne et tryk og top dem med dine favorit chokoladeknapper
Bages i 12-15 min
Ingen kommentarer endnu