Jordbær cheesecake

-Hun var tungest at danse med

 

– Hvem har egentlig været tungest at danse med?

Det er faktisk et spørgsmål jeg tit bliver stillet, når en ny sæson af Vild med dans er på trapperne.

Jeg har haft den store fornøjelse at danse med 14 fantastiske damer, siden Vild med dans havde premiere tilbage i 2005.

Jeg har været så heldig at få lov til at vinde mit yndlingsprogram 2 gang.

Første gang var i 2005 med skuespiller Mia Lyhne, og så skulle der gå 10 år før jeg igen i 2015 vandt med skuespiller Ena Spottag.

I fredags fik jeg så spørgsmålet af journalist Anne Mette Gregers fra Ekstra Bladet.

– Hvem har egentlig været tungest at danse med?

– Hvis du mener sværest, så må jeg sige Astrid Krag. Det var i 2014. Jeg måtte starte med at lære hende at gå. Hun er et såkaldt tå-barn, så jeg skulle lære hende at gå på hele foden.

– Og så kan du sige, at når du får en politiker får man odds imod sig – det var nu kun indtil seerne fandt ud af, hvor sød hun var, og hvor meget hun udviklede sig. Og så gik det jo meget godt. Vi endte med en tredjeplads, siger han med et grin.

Se hele artiklen her

Men hver sæson har sine udfordringer og ikke mindst sejre, fordi man vinder faktisk lidt hver gang. Jeg får lov til at byde en ny kvinde ind i dansens fuldstændig fantastiske verden. En sejer kan ikke altid kun måles i pokaler, men også på udvikling netop i dette program.

Netop den udvikling som Anne-Mette Rasmussen og Astrid Krag gennemgik i programmet er nok de største sejre.

Dermed på ingen måde sagt at jeg ikke går efter pokalen denne gang også:-)

Her 15 år senere glæder mig jeg til at møde endnu en ny kvinde, en ny dansepartner. Og helt ærlig så glæder jeg mig måske endnu mere nu. Det er så fantastisk at få lov til at flytte til et anden mennesker og give dem gode oplevelser.

Hvem det bliver ved jeg ikke, der er kun offentliggjort 3 kvinder og 1 mand pt, og os proffer ved altså heller ikke hvem der skal være med endnu.

Så vi holder meget øje med Vild med dans instagram og Facebook side for at se hvem den næste nydanser er.

Hvis du har lyst til at danse med mig, kan du hoppe over på min dansekanal her

Thomas

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordbær cheesecake