lækre hindbærmuffins
Så er der igen lidt lækkerier til at få Corona dagene til at gå med.
Aldrig har vi bagt så meget hjemme hos os, men det er en dejlig måde at gøre noget sammen i denne tid.
Det er igen en super nem opskrift, så selv de små kan være med i køkkenet, og ja smager de selvfølgelig vildt godt:-)
Vi har selvfølgelig ikke spist altsammen selv, det er jo også en dejlig måde at glæde andre med lidt hjemmebag.
Så rigtig god fornøjelse i køkkenet
Thomas
Muffins
80 g smør
3 æg
175 g rørsukker
150 g hvedemel
50 g havregryn
70 g mandler/mandelmel
3 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljepulver
1,5 dl Barebells vanilje milkshake
200 g friske hindbær
Fremgangsmåde
Forvarm din ovn til 200 grader (varmluft)
Du skal starte med at smelte smørret og lade det køle af
Pisk æg og rørsukker sammen til en god luftig masse.
Hak mandlerne fint i en hurtighakker.
Tilsæt hvedemel, havregryn, mandelmel, bagepulver og vaniljepulver. Derefter kommes milkshaken i dejen og det røres godt rundt.
Til sidst vendes de friske hindbær i dejen, sørg for de bliver trykket godt ud så de ikke er hele.
Fordel dejen i dine muffins forme.
Jeg valgte selv at bruge en fast silikoneform, men de klassiske papir-forme kan virker også helt fint.
Stil dine kager ind i midten af din varme ovn og bag dem i ca. 20 min, eller til de er gennembagte.
(kontroller om de er bagte ved at stikke en tandstik el.lign. ned i midten af din muffin. De er færdige, når der ikke sidder dej på din tandstik, når du tager den ud)
Andre opskrifter
Banan-chokolademuffins her
Chokolade-popcorn kage med karamel her
Ingen kommentarer endnu