Banan-chokolademuffins

Muffins
140 g blødt smør
140 g mørk muscovadosukker
2 æg
3 modne bananer (jo mere modne, des sødere er de)
1 dl creme fraiche
1 dl barebells milkshake Banan (eller kærnemælk)
280 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk natron
2 tsk vaniljepulver
50 g pekannødder
150 g chokolade 70 %
Fremgangsmåde
Forvarm din ovn til 175 grader (varmluft)
Du skal starte med at piske dit smør og muscovadosukker sammen til en god luftig masse.
Derefter piskes æggene i et af gangen.
Tilsæt dine moste bananer sammen med creme fraiche og barebells milkshake.
Derefter skal alle de tørre ingredienser tilføjes lidt af gangen. Sørg for at piske godt for at undgå klumper.
Til sidst hakkes chokolade og nødder, og vendes i dejen.
Fordel dejen i dine muffins forme. Jeg valgte selv at bruge en fast silikoneform, men de klassiske papir-forme kan virker også helt fint.
Stil dine kager ind i midten af din varme ovn og bag dem i ca. 15 min, eller til de er gennembagte. (kontroller om de er bagte ved at stikke en tandstik el. lign. ned i midten af din muffin. De er færdige, når der ikke sidder dej på din tandstik, når du tager den ud)
Rigtig god bagning
Thomas
Ingen kommentarer endnu