Her er den! julens måske allerbedste cookie!

Mange har spurgt på opskriften gennem årene, men nu er det altså muligt at lave mine ja faktisk
prisvindende julecookies.
Det var en 2012 udgave jeg bla. vandt Den store julebagedyst med.
De er super nemme at lave og tager ingen tid men de er for mig smagen af jul!
Evers julecookies anno 2019
ca 96 stk.
350 g Hvedemel
2 tsk. Majsstivelse
1 tsk. Fint salt
1 tsk. Bagepulver
1 tsk. Natron
2 tsk. Stødt nelliker
2 tsk Kanel
240 g Smør
200 g Fint rørsukker
150 g Lys muscovadosukker
2 Æg
2-3 Vaniljestang
5 Økologiske appelsiner
1 Økologisk citron
250 g Hvid chokolade
250 g Mørk chokolade
Fremgangsmåde
Bland hvedemel, krydderi, majsstivelse, salt, bagepulver og natron (afventer)
Riv appelsinerne og citronen
Flæk vaniljestangen og skrab vaniljen ud. Bland det godt med appelsinen og citronen.
Pisk smør og de 2 slags sukker med æggene.
Tilsæt vanilje, appelsin og citron
Tilsæt melblandingen og den grovhakkede chokolade
Det hele røres godt sammen, og sættes på en plade med en dessertske.
Bages i ca 10 min ved 180 grader (varmluftovn) til de er gyldne
Hvis du ønske en større cookie som er blød i midten skal du bare lave dem 1/2 gange større
Rigtig god bagning
Thomas
Se andre jule lækkerier her
Inde maden fra appelsiner og citroner – det skal ikke bruges vel? Kun skallen?