Thomas du er laskefed!

Når korthuset vælter

Rigtig mange skriver tit, og spørger, om jeg altid er i så godt humør.

 

Det er jeg faktisk – men det er også et aktivt valg jeg har taget. For mig bliver dagene ikke bedre ved at være negativ eller i dårligt humør.

 

Det er faktisk også noget jeg holder foredrag om.

Jeg synes det er så spændende et emne, hvordan vi alle ganske nemt kan hjælpe det gode humør på vej, når man føler, det hele ser lidt sort ud.

 

Men jeg har selvfølgelig også dage, hvor alt ikke er fuldstændig fantastisk – ikke fordi jeg som sådan er i dårligt humør, men den er bare ikke helt op at ringe.

 

Men hvad er det så, der kan få mig derhen?

 

Privat er det, hvis der sker noget med folk jeg holder af, eller hvis jeg finder ud af, at folk lyver for mig.

 

Arbejdsmæssigt kan det være, hvis det ikke går helt som håbet i Vild med dans.

 

Nu er der gået mere end 14 dage siden Pixi og jeg røg ud af Vild med dans, og ja… jeg kan godt mærke, at den gjorde ondt.

 

I de første år tog jeg det meget personligt, men jeg har de sidste 10 år været meget mere afklaret. Det er jo et underholdningsprogram, så hvis ikke man kan lide at blive slået hjem i Ludo, skal man ikke være med i Vild med dans.

 

Selvfølgelig er det træls at blive stemt ud hvert år, men så længe man har gjort sit bedste kan man ikke gøre mere – og det var der ingen tvivl om at Pixi og jeg havde gjort i år. Men alligevel har det siddet i kroppen længere end normalt.

 

Nok mest fordi jeg var sååå glad for at danse med hende, og slet ikke havde fået nok. Men også fordi jeg kunne mærke at der var krummer i hende. Hun er en arbejdshest ud over det sædvanlige, og det kunne blive virkelig godt – og så er der nok også et ret stort konkurrencegen som spiller ind.

 

”Slap nu af Thomas!” vil mange nok sige 🙂 og det er helt ok, men det er bare en særlig oplevelse når man får et andet menneske så tæt på, på meget kort tid.

 

Men det behøver jo ikke at slutte, og det gør det bestem heller ikke. Vi har skrevet sammen hver dag siden, og i går var vi til træning sammen; denne gang på Pixi´s hjemmebane i The Wolfpack gym på en time der hedder Heat suspension, shit jeg var på udebane!!” og jeg kan mærke hele min krop i dag.

 

Jeg glæder mig dog meget til vi skal tilbage på dansegulvet i træningssalen, når der skal trænes op til den store finale i Horsens.

På fredag skal vi sammen ind og se det flotte show på det kongelige teater, når Vild med dans knækker cancer. Jeg glæder mig til at se alle igen og ikke mindst håber jeg på, at der bliver samlet en masse penge ind til det vigtige formål.

 

Thomas

 

7 kommentarer

 • Hej Thomas. Ja hvor er det vigtigt at man kan grine jeg har selv brugt det meget her de sidste 14 dage hvor min mand har været alvorligt syg af sin lungesygdom og KOL og stadig ligger på sygehuset det var meget tæt på at Skt Peters havde taget ham men han er i bedring så Ja det er vigtigt at man kan grine selv om livet kan gøre ondt kh.lisbeth

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Thomas. Tak for et godt og vigtig skriv omkring det med at vælge at være positiv. Jeg giver dig fuldstændigt medhold i at man skal vælge aktivt at fokusere på det positive i ens liv. Jeg tænker ofte om morgenen (inden dagen tager rigtig fat) på det med at vælge glæden til ud fra tanken omkring at det der får fokus, det vokser… Selvfølgelig betyder det ikke at det ikke er noget svært, som kan fylde. Jeg holder dog stadig på, at hvis grundstemningen er glæde og positivitet, så er det også mere overskud til at håndtere det svære. Tak fordi du trådte til i Give i søndags og kom og dansede med os – det var med til at gøre min dag endnu mere positiv 😊
  De bedste hilsner Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frank

  Du har et hjerte af gild, tak for dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Det var heller ikke fair at i røg ud, men de der stemmer for at ødelægge programmet, kan vi desværre ikke gøre noget ved. Du er bare en fantastisk sød fyr Thomas.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for et super godt og inspirerende foredrag i går😊 smilet er den korteste vej mellem to mennesker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Gjerulff

  Kære Thomas
  Bliver varm og glad af at læse din blog, føler med dig og kan sagtens forstå dig, Ønsker dig alt mulig held og lykke med livet og kærligheden.
  Kærligst Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Det kan jeg godt skrive under på.
  Har arbejdet med Thomas og husker ham kun som glad og positiv 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thomas du er laskefed!