Vinderen er....

Thomas du er laskefed!

 

Selvom jeg er fyldt 41 år, så gør sådan en type besked stadig virkelig ondt.

Igennem hele min barndom har jeg været udsat for mobning. Jeg er kommet godt videre, og glad for hvem og hvor jeg er i dag. Men alligevel kan sådan en enkelt besked sende mig tilbage i tiden.

En ting er hvad børn kan finde på at udsætte hinanden for, men jeg kan simpelthen ikke forstå hvordan et fuldvoksent menneske kan sætte sig til tasterne og skrive sådan.

Personen har først skrevet offentligt på Facebook, da andre så begynde at reager valgt hun så at skrive i en privat besked.

Jeg blev virkelig dybt rystet, jeg valgte at svarer sødt, hvilket jeg selvfølgelig ikke skulle have brugt tid på.

Men det er i sådanne situationer jeg bliver glad for mit arbejde som ambassadør for julemærkefonen.

Mobning, ensomhed og lavt selvværd er det, størsteparten af børnene har med i bagagen, når de starter på Julemærkehjem. Det får de hjælp til at ændre. Det er julemærkefondens mål, at børnene bliver en del af et fællesskab på Julemærkehjemmene, hvor de oplever sammenhold, støtte og omsorg. Og deres resultater viser, at opholdet forbedrer børnenes selvopfattelse, humør og livskvalitet markant.

En god regel er at huske ikke at skrive noget på sociale medier, som du ikke ville sige til personen i virkeligheden.

 

Det er meget nemt at blive misforstået på de sociale medier, så tænk også over om du ville formulere dig på samme måde, hvis du stod ansigt til ansigt med personen.

 

Tænk dig om før du skriver, det kan gøre mere ondt end du tror.

Thomas

 

36 kommentarer

  • Hvad er det dog for noget vås at skrive, negative holdninger.
    Hold Humøret højt Thomas og smil til verden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja

    Hej Thomas. Sikke noget desværre kommer der mere og mere af sådan noget på de sociale medier ja voksenmobning hvilket bestemt ikke er i orden. Men det du gør er jo super godt dans ovs og så husker vi dig stadig fyre den af i Rønne med melodigrand Prix hits super. Du virker som et meget sympatisk menneske. Så go for it og glem de latter lige kommentarer. Hav en fest som du kalder det for.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette

    Jeg synes du er en dejlig mand! ❤❤

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina Bager

    Thomas først vil jeg sige til dig du har et skønt humør og du ser skøn og dejlig ud.
    Det menneske der har skrevet så grint til dig/jer burde skamme sig. Hvem behandler andre mennesker på den måde ? Føj for en type 🤮.
    Jeg kan godt forstå at du bliver ramt af det, men det menneske er et sølle individ som tilsyneladende ikke ejer empati, så ærligt lyt og læs ikke de beskeder ♥️.
    Du stråler af glæde og sundhed.
    Jeg bil ønske jer alt muligt held og lykke og håber i vinder 👏🏻🤩🥇
    Knus B

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne Schmidt

    Hej Thomas
    Op på hesten igen, du er bare så sød og smilende . Det er svært men vær ligeglad med sådan nogen negativer mennesker. Ha en god dag

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristin

    Kære Thomas, du må aldrig nogen sinde tvivle på dig selv… du er et dejligt menneske som giver så meget glæde til alle omkring dig, omsorgsfuld, betænksom og helt igennem en ærlig og troværdig mand. En fantastisk bonusfar og kæreste. Vi elsker dig for den du er og vil altid stå bag din ryg, de andre kan bare kommen an ❤️❤️❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yvonne Schink

    Hej Thomas du er helt rigtig som du er. Du har en personlighed som du kan være stolt. Sådanne beskeder gør ondt. Mon der ligger misundelse bag. Dem der skriver dem ville sikkert gerne kunne danse ligesom dig men evner det ikke. Det er en fornøjelse at se dig i Vild med dans. Du ligger så megen følelse i dine danse. Jeg har næsten ondt af dem der skriver disse onde beskeder for de må have et fattigt liv. Ingen empati. Bliv ved med at være den du er og vær stolt af dig selv.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne-Mette Wolff

    kære Thomas du er dejlig som du er ,husk, er der mer` af dig er der mer` til mig Ha en god dag

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jens pedersen

    Hej
    Thomas du er mega sej og altid super glad og smilende op på hesten igen og være ligeglad med de negative mennesker
    ❤️❤️❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Finn

    Om man er høj eller lav – tyk eller tynd – smuk eller ikke så smuk og mange andre modsætninger, så har man den samme følelse og bliver ramt lige der hvor det gør ondt. Et gammelt ord siger, hvis du ikke har noget godt at sige, så hellere tie (holde kæft). Det er vel det indvendige og ikke det udvendige der tæller. Op på hesten Thomas, vi holder af dig som den du er

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lena Gaffron Bøgebjerg

    Sørgeligt at mennesker, som kun spreder ondsindet gift får taletid. Har egentlig kun foragt tilovers for den form for opførsel. Dejligt at se at du bruger det som et skræmmende eksempel, på mobning. Børn gør ikke hvad vi siger, men hvad vi gør!
    Synes personligt, det er dejligt at du bare er dig… også proffessionelt ❤

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette

    Hej Thomas du er sej, sjov positiv og altid smilende, jeg og mine børn snøftede da i røg ud 😢😢😢😢 vi har fulgt dig i alle årene og forskellige arrangementer du er med i, altid villig til et billede med mine børn mange knus fra mig og mine børn ❤️❤️❤️❤️❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Erna Breiner

    Du er ligesom, du skal være😘 Nyder at følge dig, da du altid er så smilende og positiv. Det smitter 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen

    Hej Thomas.
    Hende som har skrevet den besked til dig, har et lavt selvværd. Så man burde have ondt af hende, det er tydeligt, at hun har brug for hjælp.
    Jeg syntes til gengæld du ser møj hammerende godt ud, og uanset hvad hun skriver, så har du altså tabt dig.
    Mange knus fra mig til dig. ❤😘

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne Luxhøj

    Hej Thomas
    Får total ondt i maven af sådan noget. Fatter ikke, at nogen kan finde på, at være SÅ ondskabsfulde.
    Du ser dejlig ud, du er ligesom du skal være. Jeg bliver altid så glad og tilpas af alle dine videoer og jeg ser dem dagligt. Tit udbryder jeg til min mand “for katten hvor er den mand dog sød”
    Hvis man ikke har noget pænt at sige, så skal man holde sin kæft !

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Juul

    Hej Thomas
    Dit lækre skår. Jeg er også i chok over voksen mennesker🤨 prøver her at lære mine piger på 10 og 13 og opfører sig ordenligt. Viljen de nu også gør. De går meget op i andre også er glade 😚læskefed ahhhh det synes jeg nu ikke du sku en lækker mand

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

    Da jeg var barn stod der en fuld dame på gadehjørnet og råbte af os. Nede i byen stod 10-øres-Kaj og svinede folk til over noget med fodbold. Det er blevet nemmere at svine folk til over nettet, og det skal så vidt muligt stoppes, men det er også blevet sværere for os at genkende, hvornår afsenderen måske er en, vi simpelthen skal have ondt af. Godt at du ønskede en god dag, for det her kunne godt være en, hvor der ikke er andet for, end at ønske det bedste for hende og håbe, at der er nogle gode folk omkring hende.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ketty

    Hej thomas
    Du gør det godt, og har altid været god. Håber i går videre

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lis Christiansen

    Hej Thomas du gør det så godt. Idag er det desværre blevet nemmere at svine folk til på de sociale medier, da man jo ikke ser personen. Men uanst hvad, så gør sådanne beskeder ondt. Du er et godt menneske. Elsker at følge dig til VMD. Den pågældende det har skrevet den ubehagelige besked, må virkelig have et trist liv. Op med humøret Thomas og klø på. Håber så meget at I går videre på fredag.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bodil Hartvig Petersen

    Kære Thomas
    Husk, at vi elsker dig! ❤️ Det er så trist, at der findes så følelsesmæssigt afstumpede mennesker med så lidt indhold i deres liv, at de kan finde på at skrive ondskabsfuldheder til mennesker, som de slet ikke kender. Husk, at det ikke er dig, som det er galt med, men hende. Det, hun skriver, fortæller, at hun er et primitivt, glædesfattigt, sølle og psykisk usundt menneske med så meget had i kroppen, at almindelig pli, god opdragelse og god opførsel ikke har bidt på. Nogle mennesker tager næring af konflikter, og dem kan man ikke nå med dialog, så de må bare ignoreres på trods af deres provokationer. Et sølle menneske, som det ikke er værd at ærgre sig over! 😘

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi Bak Larsen

    Thomas, husk at den adfærd siger en masse om hende, og ikke om dig❤
    Måden, du håndterer det på, siger derimod en masse om, hvilket fantastisk menneske DU er❤
    Glem hende – og nyd at være den, du er, for du er et menneske, der inspirerer mange andre til det gode og det positive😘😘

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Askov Hansen

    Hej Thomas.
    Det siger heldigvis meget mere om damen, end det siger om dig! ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Kastbjerg

    Hej Thomas
    Du er det mest sødeste og naturlige menneske. Du kan gøre en dårlig dag til en god dag med altid dit gode humør 😊 den person som kan finde på at skrive sådan noget er et uforskammet menneske 😡 som jeg tror er misundelig på dig ❤️ Derfor er det ikke i orden at svine en person til på den måde 😡gad vide om vedkommende ville sige det face to face 🤔 Jeg kan godt forstå at det gør ondt 😢 rigtig god dag til dig Thomas 😘

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette

    Hej Thomas
    Du er sådan en skøn person, og personen som skriver sådan til dig, er så meget jaloux på dig, lad være med at lytte til ham, glæder mig til fredag, hvor jeg skal se dig danse igen❤️❤️❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne Anita Andersen

    Verden er efterhånden blevet et mærkeligt sted at være. Der er meget had og misundelse. Knus til livet og til jer alle

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia Jensen

    Hejsa Thomas.
    Jeg syntes du er dejlig som du er, og er mega dygtig til det du laver, og jeg følger med i Vild med dans, og nyder at se hvad du har fundet på 😊. Jeg kender godt det med at blive moppet er selv blevet det,og der sårer en altid. Go’ vind fremover 👍

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Thomas 😍😘

    Du er en fantastisk person. Følger med i vild med dans ☺️.
    Venlig hilsen Pernille

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanny Christensen

    Mod dumhed kæmper selv guderne forgæves.Så lad dig ikke gå på af det.Du er da nået så langt i dit liv,og er en meget sympatisk mand at se og høre på .Så jeg tror mest det er folk der er misundelig ,eller som ikke selv har styr på sit liv ,der er så onde og modbydelige.Glem dem og nyd dit liv .Og fortsæt endelig med at danse. Det er så dejligt at es.Jeg glæder mig til hver gang muligheden er der.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Hej Thomas
    Jeg er selv offer for mobberi og jeg kæmper stadig med følgerne efter 10 år at du får sådanne beskeder gør mig harm

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene Jakobsen

    Hej Thomas. Mod dumhed kæmper selv guderne desværre forgæves 😕 Lad ikke folks had få dig ned med nakken men husk i stedet på at du er guld værd i mange menneskers liv. Kæmpe du-er-god-nok-som-du-er kram herfra 😊❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbet Karm

    Hej Thomas!
    Har lige læst på Facebook mht den lede besked du har fået. 👎
    Den er absolut IKKE fair. Forstår ikke folk når de skriver sådan noget 😡👎
    Jeg nyder at se dig i Vild med dans. 😊 Du er altid en dejlig og positiv person. Og man kan se det smitter af på dine dansepartnere.
    Bøsse eller ej. I don’t care. 😊 Du er en fantastisk person. Det kan man også se på Facebook med de kommentarer du har fået. ♥️
    Knus Lisbet 😘😘

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten Gordon

    Hej Thomas. Man kan ikke bekæmpe dumhed. Og du er en skøn og dejlig person og du gør et fantastisk arbejde for Julemærkefonden. Du er en fantastisk rollemodel. Bliv ved med at være dig selv. Knus Kirsten

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrin Nielsen

    Hej Thomas jeg synes du er en dejlig person og du er super dygtig til det du laver. Jeg har fulgt dig siden starten af Vild med Dans og er mega fan. Bliv ved med at være som du er. Stort kram til dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yvonne Abrahamsen

    Jeg ser godt nok ikk` vild med dans (gjorde før hen oss` hvor du var med) men det er virkelig uforskammet at skrive sådanne modbydelige kommentarer, man sku` ikk` tro at det voksne mennesker. Hvis folk ikk` ka` li` dig som person tænker jeg, de ku` holde det for dem selv og så ellers tie mund. Jeg personligt synes du en rigtig behagelig person (selvom jeg ikk` har mødt dig) det skærer en langt ind i hjertet når man læser hva` der skrevet til dig. Folk som aldrig er blevet mobbet ved ikk` hvor ondt det gør og hva` det gør ved en…….jeg selv blev oss` mobbet så grueligt da jeg var barn. Jeg er så målløs over deres kommentarer til dig. Ønsker det bedste for dig og go` vind fremover.
    Mvh Yvonne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Kristiansen

    Søde Thomas… Hvor er det bare blevet nemt at sidde anonymt bag sin skærm og skrive dumme, sårende beskeder. Det er ligesom blevet en ret på alles opslag, selvom de absolut ikke har noget godt at byde ind med.
    Du har så evig ret… Hvis ikke du kan sige noget positivt så hold din mund. Gå ud og spark til en sten hvis du er indebrændt. Men man behøver sgu ikke være så tarvelig at skrive den slags.
    Håber du har blokeret den idiot. Han fortjener ikke spalteplads.
    Håber du får en fantastisk dag.
    Hilsen Katja

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbeth Bonde

    Thomas- du er en tiltalende og dejlig ung mand, tro mere på det💙💙. Rigtig god dag, held og lykke med samba på fredag🍀🍀🍀🍀. Knus fra mig

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen er....