Vinderne af billetterne til Dansktop Prisen er.

Min drøm er gået i opfyldelse

Lige siden jeg var helt lille, har jeg stået med hårbørsten i hånden foran spejlet, og sunget lungerne ud til årets sange fra dansk melodi grand prix.

Kirsten og Søren eller Hot eyes som de hed dengang, var de helt store stjerner. Jeg fik faktisk samme frisure… som Kirsten:-)

 

Drømme var i mange år selv at være med i det danske melodi grand prix. Tilbage i 2011 da jeg havde valgt at holde pause fra Vild med dans, skulle det være.

Jeg fik i hvert fald en kammerat til at skrive et stykke musik, og jeg endte med selv at skulle skrive teksten. Jeg gik stolt ind i DR-byen og afleverede kuverten med mit bidrag til grand prixet i 2012 ”always on my mind”

Den kom ikke med, men det åbnede en anden dør. Jeg begyndte i stedet at spille med pianist Troels Elnegaard – som han selv ville sige det. Jeg kalder ham suppe, steg og is musikker:-)

Senere kom guitaristen Michael Petersen til når vi skulle spille større jobs.

 VI har efterhånden spillet mange steder, alt fra private fester, store julefrokoster, Ankers tivoli og Charlie i Parken. Jeg elsker det! Det er så livsbekræftende at se hvad glad musik gør ved folk.

Vi spiller – eller rettere sagt de spiller, og jeg synger alle de kendte sange fra dansktoppen, grand prix musik, dansk pop og også nogle store internationale hits.

Se mere om Thomas Evers Poulsen band her

Tænk, at så mange år efter at den lille dreng fra Nykøbing Falster stod der med hårbørste, er det faktisk blevet en del af min levevej.

Som årene er gået, er der kommet flere forespørgsler på, om jeg ikke skulle lave mine egne sange. Muligheden har faktisk været der flere gange, det er bare ikke rigtig blevet til noget.

Men da så X-factor kørte over skærmen i år, og min kammerat Jesper Ejrup var med helt frem til 5 chair challenge for grupperne, smed jeg ham en besked om vi ikke skulle byde dansktoppen op til dans med en ny sang.

Han var frisk og var hurtigt i fuld gang med tekst og musik. Sangen skulle være enkel, glad og let at synge med på. Som en grand prix sang fra slut 80´erne start 90´erne og det blev til ”elsker dig”.

Vi indspillede min vokal torsdag d. 14. marts og den udkom fredag d. 22. marts. Dagen før Dansktop prisen i Jyske bank boxen hvor jeg for 3. gang havde den store fornøjelse at være medvært.

Shit hvor er det bare vildt, men her er den så!

Du kan høre den her:

Spotify: www.open.spotify.com/artist/1WtitfPN0Zwr7xWtg4Ksur

Itunes: www.tunes.apple.com/dk/album/elsker-dig-single/1456782294?l=da

Youtube : www.youtube.com/watch?v=wc6s4RzxX08

 

Jeg håber i kan lide den, rygterne går på den i hvert fald er god at gøre rent til

Thomas

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderne af billetterne til Dansktop Prisen er.