Overholdte du dit nytårs fortsæt for 2018

Er din mand småkedelig?

Rigtig godt nytår til jer alle sammen.

jeg håber, at I har fået en god start på det nye år.

Dans, sol, varme, pool og alverdens muligheder for at være aktiv.

Det lyder ikke så ringe vel?

Netop sådan begyndte jeg mit 2019 sammen med 62 deltagere på Swingtimes Ballroom fitness uge på Club La Santa på Lanzarote.

Jeg har undervist på danseugerne på Club La Santa siden 2006, og jeg elsker det.

Jeg er selv ret vild med aktiv ferie, og her kan jeg så kombinere det med min passion og arbejde, hvilket er helt perfekt.

Ballroom fitness er alle de klassiske danse, man kender fra Vild med dans, man danser dem bare solo og mere fitness betonet.

Det er min veninde Elisabeth der fik idéen til Ballroom fitness tilbage i 2005, da Vild med dans startede. Hun fik så mange henvendelser fra folk, som gerne ville begynde til dans, men ingen partner havde. Den ene ting tog den anden, og Ballroom Fitness blev skabt.

Den helt store fordel er klart, at man ikke bliver trådt over tæerne, og at man helt selv kan vælge, hvem man gerne vil danse med.

Det er jo oftest mænd, der er svære at lokke med til dans, men på denne danseuge havde vi faktisk 5 super modige mænd med og 57 damer skønne damer.

Der er ca. 4 dansetimer om dagen, og deltagerne giver den virkelig gas. Det er en kæmpe fornøjelse at undervise folk der er på ferie, og har masser af overskud.

Det er ikke dans det hele. Der er også mulighed for at slappe og nyde solen ved poolen.

Jeg har givet den gas i fitnesscenteret, spillet alm. Tennis og paddle tennis. Hvis det ikke er det man har lyst til, er der et hav af aktive muligheder man kan kaste sig ud i.

Sådan en uge flyver bare afsted, men jeg rejste hjem med det største smil på læben. Jeg elsker at se folk danse, og tage danse til sig ,og ikke mindst at se hvordan de giver den gas på deres helt egen måde.

Så har du også en småkedelig mand derhjemme, som kun vil sidde i sofaen og se sport? – så lad ham bare sidde og ta´ med os på danse ferie.

Næste mulighed er i uge 16 på Cypern.

 Du kan se mere her

Vent ikke på han byder op til dans, for det gør han ikke..

ja hvad ved jeg, måske er du heldig

Jeg vil bare ikke selv vente på at få gode oplevelser.

Spring ud i dit 2019, så bliver det et godt år

Thomas

 

 

 

1 kommentar

  • Lene aaen

    Ja mon ikke..!! Min mand er både kedelig & stædig mht Danseferie. Jeg vil enormt gerne afsted nen mangler nogen at følges med😊💃👍😎

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overholdte du dit nytårs fortsæt for 2018