Den vildeste aften

Det har ikke kun været en dans på roser

Tiden er fløjet afsted siden Signe og jeg blev dansepartnere mandag d. 13. august.

Der er i den grad blevet knoklet, grint og svedt i de mange timer i træningslokalerne.

Men i fredags sluttede dansen i årets Vild med dans for Signe og mig.

Alt begyndelse er svær, og især når 2 personer der er så forskellige, bliver sat sammen som dansepar. Der blev i den grad filede kanter, men der blev arbejdet hårdt fra første træningstime og til den sidste i torsdags.  Signe er bestemt en knokler, hvilket har været fantastisk at opleve som partner. Tak for det!

Vi kender alle sammen det der med at møde nye mennesker, selvom man kan gå ind i folk med træsko på, så går der altid et stykke tid før man kommer helt tæt på hinanden. Vi var endda sammen 6 dage om ugen, og alligevel gik der 5 uger før vi rigtig fandt hinanden.

Som skrevet er tiden føjet afsted, og det gør den kun i godt selskab, og det har været helt fantastisk selskab med Signe. Vi har arbejdet hårdt, men vi har i den grad også grint og hygget sammen. Der sker bare noget når forskellighed mødes, og man er villige til at arbejde hård for det lykkes, og når det så går op i en højere helhed, er bare helt vildt.

Vi nåede 10 danse sammen, og jeg er så stolt og glad over dem alle sammen, og så kan jeg ikke forlange mere. Vores mål var hver fredag selv at være tilfredse med vores præstation, og det har vi været hele vejen igennem.

Jeg savner allerede træningen og de mange timer sammen med Signe, men det er jo heldigvis ikke helt slut endnu, for alle 12 par skal jo danse med i finalen.

Så lige nu er det tilbage til virkeligheden, hvor den står på job med foredrag, danseundervisning og synge med Thomas Evers Poulsen band.

Men jeg glæder mig så meget til den store finale i Horsens, og til at komme på gulvet med Signe igen, men hvilken dans syntes i vi skal danse??

Men hvem vinder Vild med dans i år?

Ja det er du jo med til at bestemme, hvis du husker at stemme!

Bliver det den dygtigste danser? Eller danseren med den største udvikling? Eller måske den mest charmerende?

Jeg ønsker alle 4 par alt det bedste i de sidste uger..

Thomas

2 kommentarer

  • Marianne Hvid Degnebolig

    Jeg syntes at du gjore det utrolige, at lærre en dame der ikke har danset før, til at hun nu danser som en danser, og så så elegant på en flot måde, jeg har svært at sige det anderledes, men jeg syntes i kan værre stolte af jer selv og klappe hinanden på skullerene og sige vi gjore det super godt.
    Håber at i får en dejlig opvisning i Herning.
    Jeg har to danse jeg godt kunne tænke mig at i dansede igen, Vals eller Rumba.
    Hilsen
    Marianne Hvid Degnebolig

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Thomas Evers Poulsen

      Hej Marianne
      Tusinde tak for de meget flotte ord.
      Signe og jeg er bestemte stolte over vores præstation i Vild med dans.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den vildeste aften