Fra skrot til slot

Med taxa til Paris

Efter små 5 måneders træning i regn, slud og sol på de danske landeveje, var der torsdag d. 19. juli afgang for Tour de Taxa Sydsjælland & Øerne fra Vordingborg torv med mål i Paris 9 dage senere.

En ”lille” cykeltur på 1345 km først på tværs af Danmark og så ned gennem Europa, det hele til fordel for julemærkefonden som jeg er stolt ambassadør for.

De fleste ved at Rynkeby hvert år køre til Paris til fordel for bla. Børnecancerfonden med ryttere fra hele landet. Tour de Taxa har hold fra København, Sydsjælland & Øerne, Himmerland, Østjylland, Himmerland og Sønderjylland & Fyn alle sammen til fordel for 5 danske julemærkehjem. En af fordelene ved netop at køre med Tour de Taxa, er at man kan køre på sin egen cykel, så altså ingen ekstra udgift der.

Hvert år står mere end 1000 børn på venteliste for at komme på Julemærkehjem, for at komme væk fra hverdagens udfordringer som der desværre er flere og flere børn der har.

Jeg cyklede selv turen tilbage i 2015,  det var en kæmpe oplevelse, helt sikket noget jeg aldrig vil glemme. Jeg har siden været med på serviceteamet, og jeg er igen i år med til at sprede lidt godt humør, og sørge for kulinariske lækkerier i pauserne.

Måske du er frisk på at udfordre dig selv i 2019, og samtidig være med til at gøre en kæmpe forskel, for nogle børn der virkelig har brug for det. Så kan du godt begynde at tænke på det allerede nu, der er allerede infomøder i september/oktober måned.

Det kræver selvfølgelig træning, og man skal være villig til at sige fra på mange andre ting, når de 2800 km skal i trænings bogen fra marts frem til afgang i juli måned. Men det giver dig også en oplevelse for livet.

På fredag lander Tour de Taxa igen i Paris, det har været en helt særlig tur i år, da varmen har spillet en stor rolle, men jeg må sige rytterne har været så seje og bare trampet til i pedalerne uden at klage. Hvert eneste år er der en specielt  stemning, og man kan mærke dag for dag hvor meget sammenholdet stiger.

Alle kan cykle til Paris, jeg havde aldrig cyklet på en racercykel inden jeg begyndte træningen. Min mor på 60 år tog turen året efter mig, men også erfarende ryttere helt op til 70-80 år lykkes for at gennemføre, så hvis man bare følger træningsplanen, så skal det nok lykkes.

En tur som vores på er 9 dage, med rigtig fine hoteller hele vejen, mad, træningslejer op til turen, cykeltøj mm. ligger på omkring 14.000,-

Sidste år samlede vi næsten 1,3 mio. ind, det kunne selvfølgelig ikke gøres uden en masse sponsorer der køber sig ind med reklame på cykeltøjet, fritidstøjet, biler, hjemmesider mm.

Så måske du vil sponsorere eller kender en der vil være med til at gøre en forskel, vil vi blive rigtig glade for at høre fra dig.

Hvis du vil gøre en forskel allerede i år, kan du bla. købe det fine armbånd som Malthe fra julemærkehjemmet i Skælskør har tegnet, han vandt nemlig den konkurrence jeg i samarbejde med Crowdmade.dk har lavet med alle børnene på julemærkehjemmene.

Malthes vinder tegning

 

Armbåndet koster 150,- kan købes her

Det er også muligt at indbetale små som store beløb på Betternow, hvor du kan trække det hele fra i skat.

Nærmere information omkring turen til Paris her

Jeg håber du vil hjælpe Tour de Taxa og mig med at gøre en forskel for de mange børn.

Du kan følge den sidste del af turen på Tour de taxa facebook side eller på instagram.

Thomas

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra skrot til slot