Når enden er god..

Reklame: Lad intet holde dig tilbage

 Reklame for Head & Shoulders

Lige nu fylder VM i fodbold rigtig meget af mediebilledet, og jeg ser bestemt også så meget af det som overhovedet muligt. Men det er ikke kun spillet jeg ser, men også en masse drømme der går i opfyldelse. Drømmen om at komme til VM som en del af landsholdet må være noget af det største man kan opleve med/for sit land som fodboldspiller.

Det var ikke den drøm jeg havde tilbage i 1988 på fodboldbanerne i B1921 på Falster, da jeg var ude og se Anders And cup, og blev spurgt om at være med på holdet.

Jeg husker tydeligt, at jeg var iført mit kridhvide joggingsæt – som bestemt ikke egnede sig fodbold, men tænk at blive spurgt om at være en del af holdet, og jeg kunne ikke sige nej.

‘Lad Intet holde dig tilbage’ sådan lyder det i Head & Shoulders nye reklame. Hvidt joggingsæt eller ej, så er der nok rigtig mange der kunne lære noget af det ordsprog.

I en undersøgelse som Epinion tidligere har lavet for Aftenshowet, beskriver de at omkring hver fjerde dansker ikke tør udleve sine drømme. Det er jo selvfølgelig også nemt nok at drømme store drømme, det kræver tit meget mere rent faktisk at udleve dem.

 I undersøgelsen beskriver de også, at det økonomien er den største barriere, mens andre siger, at de frygter den ukendte fremtid, hvis de opgiver deres normale liv for at følge en drøm.

Vi kan alle have vores grunde til ikke at gå efter alle vores drømme, men vi lever kun en gang, og jeg har i hvert fald tænkt mig at få så meget ud af det som muligt.

´Lad intet holde dig tilbage´ passer rigtig godt ind i mit liv, intet skal i hvert fald holde mig fra at prøve at opnå mine drømme.

Hvad drømmer du om?

Hvad holder dig tilbage?

Jeg håber du vil dele dine drømme og tanker

Thomas

 

3 kommentarer

 • Lene

  Mange venter på det rette tidspunkt i livet til at udleve sin drøm. Men tik-tak. Tiden går. Hvornår er det perfekte tidspunkt? Jeg frygter, at stå på en scene og danse OG samtidig være en størrelse 46 istedet for 36. Uff. Men tik-tak. Mine danselærere har overbevist mig om, at det ikke er min fysiske størrelse, men størrelse på min danseglæde og livsglæde, som tæller mest. Så nu har jeg taget første skridt og sagt ja-tak til deltagelse i World Salsa Summit i Miami 2019 (uh ha. altså som amatør-deltager). So here we go.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thomas Evers Poulsen

   Hvor er det fedt!!!

   You go Lene!!!!

   Thomas

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor dejligt at læse din kommentar Lene.
   Respekt herfra. Det kræver også meget mod at følge sine drømme og vi er jo aldrig lige modige hver dag.

   Thomas, tak for opsangen (du forstår hvad jeg mener)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når enden er god..