Et klask i røven er blot et skulderklap, der sidder lidt for langt nede".

En ny begyndelse

fullsizeoutput_5443

Lørdag aften var jeg klar til at lette anker, med Sønderborg Sommerrevy ”Før var vi alle i samme båd” med revyens nye kaptajn Jeanne Boel.

På plads i Revy-Danmarks bedste omgivelser i den dejlige teatersal, og måske også i de smukkeste omgivelser – i hyggelige Sønderborg.

Jeg var godt nok spændt på hvordan årets revy ville sejle fra start, efter at den lille store Leif Maibom er hoppet ned fra scenen. Men vi kom faktisk rigtig godt fra start med en velkomst og præsentation af hele holdet, og et rigtig godt tempo som lovede godt for resten af revyen.

For at være helt ærlig var jeg faktisk lidt skuffet, da jeg så præsentationen af årets hold. Jeg tænkte, at det var vigtigt med et power-hold det første år efter Leif. Jeg havde ikke den store revy fidus til hverken Asger Reher, som jeg kun har set ganske lidt i Ørkenens sønner. Eller Bjarne Antonisen som jeg efter tvang oplevede i et hysterisk morsomt stykke for mange år siden på Folketeateret.

Men det viste sig at der ingen grund var til bekymring. Bjarne leverede flere rigtig sjove karakterer med en utrolig ansigtsmimik som bl.a. bandemedlem, fynbo og præst.

Det samme må siges om Asger, som kommer ud i en tryllekunstners nogle gange lidt for store trick, men også som den ene del af den utroligt musikalske duo, Lasse og Mathilde.

Karsten Jansfort er jo virkelig dygtig – men på en eller anden måde slår han ikke igennem som mange af de andre store revynavne, som han klart er på niveau med.

Han leverer dog igen en solid præstation gennem hele revyen, som bl.a. rocker, enkemand og ikke mindst som en yderst vigtig del i den nye musikgruppe Duo Inferno.

Har du læst Et klask i røven, er blot et skulderklap der sidder for langt nede. 

Og så de 2 skønne kvinder Lone Rødbroe og Jeanne Boel – Sjove, skæve og ikke mindst musikalske!

Jeg elsker Lones ivrighed som frivillig, men også hendes ro i Prins Henriks mindenummer og selvfølgelig hendes musikalitet, når der skal spilles på instrumenter.

Jeanne har helt sikkert haft meget at se til i det først år som revydirektør, instruktør og koreograf, men har stadig en ro på scenen og stor indlevelse i sine karakterer.

Det var helt sikkert en fin start på første år efter Leif. Selvom der er flere gode og virkelig sjove numre, er det lidt tarveligt at hænge sig op på det, men jeg savnede ham altså.

Men for mig manglede der flere gode tekster, spillerne kan ikke levere deres bedste uden noget godt at arbejde med. Det tempo som revyen starter med, ville jeg nyde at se igennem hele revyen.

Det skal bestemt også nævnes at kapelmester Thomas Pakula og orkestret igen leverer dejlig musik – jeg savner dog mere musik lyd ud i salen, det lyder lidt hult oppe fra scenen.

Det lyder i hvert fald ikke som om, at det kommer ud af de samme højtalere som skuespillernes lyd.

Der er så mange gode grunde til at tage til Sønderborg, nyde de dejlige omgivelser, lækker mad på hotellet og de dejlige mennesker på scenen.

****

33784215_986452341530936_3070877393024450560_n

Spilleperiode 26 Maj – 21 juli

Billetter her 

Instruktion: Jeanne Boel

Kostumer: Henrik Børgensen.

Scenografi: Klaus Kristensen.

Frisør: Peter Aagaard & Tage Frandsen

Kapelmester: Thomas Pakula

Har du læst Se mine nye bryster

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et klask i røven er blot et skulderklap, der sidder lidt for langt nede".