Se mine nye bryster

Et klask i røven er blot et skulderklap, der sidder lidt for langt nede”.

33076227_982509158591921_8445251072376700928_n

Hvad får dig til at grine og føle dig underholdt?
I torsdag blev jeg i den grad underholdt i teltet på Dyrehavsbakken.

I mere end 80 år har der været revy på Dyrehavsbakken, og i torsdags var der igen premiere på landets største revy – Cirkusrevyen.

På trods af de mange muligheder Cirkusrevyen har i forhold til resten af landets revyer, har den de sidste par år ikke levet op til mine forventninger.

Jeg har søgt efter fornyelse på scenen, så det ikke bare var nye tekster, men også nye karakterer og personligheder. Men hvorfor kigge efter det negative, hvis man er godt underholdt, og det var jeg i den grad.

cirkusrevyen

Det kan godt være, at Amalie Dollerup er revy-debutant, men ligesom i Saturday night fever viser hun sig frem med den største sikkerhed, som om hun ikke har lavet andet.

Humor har ingen alder, og alder er bestemt ingen hindring. I hvert fald ikke for Ulf Pilgaard, som igen i år giver den gas på scenen som bla. en aldrende hippie på fniseurt.

Men det er bare som om at det er en mere samlet cirkusrevy i år, alle byder ind på øverste hylde!

Lisbet Dahl er tilbage som vores statsminister. Ja, hun gør det sgu bedre end ham, spydig og yderst humoristisk og det går bare op i en højere enhed med en virkelig god tekst og en toprutineret spiller.

Jeg er vild med Niels Ellegaard, og i år får han rigtigt meget at arbejde med, men intet over ”klædt af” som Zentropa bossen Peter Aalbæk, med hele #metoo situationen og bla. udtalelsen “et klask i røven er blot et skulderklap, der sidder lidt for langt nede”.

Henrik Lykkegaard rammer hvert år sine karakterer med usædvanlig præcision. I år som Putin, Trump, den gokkende Eurovision vinder og ikke mindst som violinisten André Rieu.

Amalie Dollerup i den ”Nye Model” leverede Sophie Løhde genialt, læspende fra start til slut, led og utrolig påtaget kælen.  Men også som det overforkælede curlingbarn, løftede Amalie med sin sang og et virkelig godt musiknummer det til nye højder.

Noget af det Cirkusrevyen har, som ingen andre kan komme i nærheden af er danserne. De har gennem de sidste år under ledelse af René Vinther hævet dansen til show på alle højeste plan.

Jeg ville rigtig gerne se en hel forestilling kun med dem. De leverede 2 fantastiske numre, men det der faktisk fungerede bedst for mig var et 3. nummer ”Nyt Nordisk danseteater” hvor komikken kommer i spil af Niels og Henrik, og så hænger det sammen med revyen.

Men hold nu op en aften! og den sluttede på den bedste måde, for hvad Danmarks Radio ikke vil, så gør Cirkusrevyen som Familie journalen gjorde med Dansktop Prisen i Jyske Bank Boxen, hylder Dansktoppens og dens 50 års jubilæum, med et helt forrygende tempofyldt potpourri. TAK!

Tak for en dejlig aften i teltet, og tak fordi i underholdte mig!

*****

Thomas

cr_20180504_0330-1080

Billetter www.cirkusrevyen.dk

Spilleperiode 17 maj – 31 August

Instruktion: Lisbet Dahl.

Koreografi: René Vinther.

Kostumer: Michael Nøhr.

Scenografi: Niels Secher.

Frisør: Peter Aagaard

Kapelmester: James Price.

Foto: Henrik Petit

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se mine nye bryster