Har du husket gaven til mors dag?

Jeg lever et dobbeltliv

fullsizeoutput_53ee

Min verden blev vendt på hovedet for et år siden, idet jeg flyttede sammen med min dejlige kæreste og bonusdatter.

Alt er gået over forventning, men fra at bo alene til i den ene uge at bo 2 voksne, og den anden uge 1 barn og 2 voksne gør bare en kæmpe forskel og jeg elsker alle mulighederne i det.

Som i sidste uge hvor min bonusdatter var hos os, skal alt planlægges med hensyn til aflevere, hente i børnehaven, indkøb, madlavning, faste spisetider, træning og diverse aftaler. Men Jeg synes faktisk vi er helt vild gode til det, det gør det bare nemmere at være to til at skiftes til at aflevere og hente. Jeg tror ikke jeg har taget skade af at være meget i institution da jeg var lille, men det er bare fedt at jeg med mit arbejde kan aflevere sent eller hente tidligt så det ikke altid er nødvendigt.

Det som i starten var sværest for mig, var klart det med at skulle dele kærligheden, men der har min kæreste flyttet sig helt vildt. Min kærestes datter er selvfølgelig hans et og alt, og i starten da vi flyttede sammen, var vi meget påpasselige med ikke at vise for mange følelser overfor hinanden.

Det var selvfølgelig en omvæltning for hende, at vi nu skulle bo sammen, men det blev meget hurtigt naturligt – og det var også hende selv der kom, og sagde hun troede vi var kærester. Men her efter et år er det bare blevet helt naturlig for hende og der bliver også givet en del fælles krammere.

I denne uge er vi så os selv, med alle de muligheder og frihed det giver – men bestemt også et savn til hende! Denne uge byder først og fremmest på mere tid til kærlighed, en masse træning for os begge 2,  hyggelig middag med vores venner på Skagens Fiskerestaurant i Illum, Eurovision hygge/fest og så kæreste tur til Odense og se Odense sommerrevy.

Jeg vil også sende en stor respekt, til de familier som skal have hverdagen til at hænge sammen hver dag, og måske da endda med flere børn.

Selvom mit liv kan føles som et dobbeltliv, er jeg så glad for alle de muligheder det giver.

Thomas

Har du læst mine andre indlæg

Den perfekte gave til Mors dag

Jeg er så misundelig

skaermbillede-2018-04-06-kl-11-14-21

 

2 kommentarer

  • Bente C.

    Kære Thomas. Der vil altid være udfordringer i vores liv, men du er mand for at klare dem, du virker som en meget mand, så nyd kærligheden og at du er blevet bonusfar. God vind fremover.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristin

    <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du husket gaven til mors dag?