Vært i toiletproblem

Når man ikke får hvad man forventer!

 midt-om-natten

Men jeg blev meget positiv overrasket.

Onsdag aften gik turen i Tivoli med min søster og far. Vi har i de sidste par år givet min far oplevelser i gave, da han ikke er til at få ønsker ud af. Vi startede med aftensmad i Grøften, et lækkert stjerneskud og efterfølgende en tur rundt i den smukke have.

Vi skulle ind og se musicalen ’Midt om natten’ i koncertsalen. Den er bygget over filmen af samme navn fra 1984, som faktisk stadig er den 7.mest sete danske film nogensinde.

Jeg havde både hørt godt og dårligt om forestillingen. Det dårlige var nok mest fordi folk havde forventet det var filmen, der var gjort til en musical. Men det her er altså en spritny musicalversion, og er skabt med afsæt i filmen.

Efter at have set castet, tænkte jeg, at det ikke kunne gå galt. Der er virkelig mange flotte navne på sammen scene, og ikke en eneste skuffede.

Kim Larsen er Kim Larsen, og man bliver skuffet, hvis man forventer at opleve hans stil i hovedrollen spillet af Gustav Wolter. Men jeg var godt nok meget imponeret over Gustav! Det er første gang, han står på en stor musicalscene – og så endda i en hovedrolle. Han gør rollen til sin egen. Med rigtig godt samspil med Troels Malling og en dejlig stemme, ramte han for mig rigtigt – uden at være Kim Larsen.

Jeg husker tydelig stadig Gustav fra et afdansningsbal hos Britt Bendixen i Falconer salen, han kan ikke have været ret gammel, han stod oppe på scenen og vinkede mens han råbte “Mor jeg er lige her”. Nu stod han så på scenen igen, men hvornår mon det bliver sammen med sin mor (Lisbet Dahl)

Det der er den store forskel fra filmen, er helt sikket at man oplever historien fra et nutidigt perspektiv. I musicalversionen får vi nemlig at se hvad der skete med Benny, Arnold og selvfølgelig Susan Himmelblå.

I nutiden møder vi bl.a. Susan Himmelblås søn, og kæreste spillet af henholdsvis Sigurd Holmen Le Dous og Henriette Lund. Det skift fra nutid til datid der hele tiden sker, er faktisk med til at gøre forestillingen meget levende, og så synger Henriette sååå dejligt.

Og som nævnt tidligere så er der ingen der skuffer! Der bliver leveret så mange dejlige ting, som f.eks. Allan Mortensen der er tilbage på den store scene som tusindfryd og Pernille Højmark som Molly – hold nu op nogle stænger hun har i en alder af 58! Jesper Lohnmann spiller bl.a. Susan Himmelblås far og bilforhandler. 2 vidt forskellige personligheder men han formår at gøre begge dele lige troværdige og ikke mindst humoristiske.

Musikken er den som vi alle elsker og kan synge med på. Men i musicalen bliver der, ud over de mange hits fra selve albummet ’MIDT OM NATTEN’, også spillet andre af de store sange fra Hr. Larsen som ’Kvinde Min’, ’Langebro’, ’Rabalderstræde’ og ’Tarzan Mamma Mia’.

Du skal være hurtig, hvis du ikke skal gå glip af forestillingen, da uge 17 er deres sidste spilleuge.

Foto: Miklos Szabo
Havekommunikation.dk

CAST
Kurt Ravn / Gl. Arnold
Gustav Wolter / Benny
Troels Malling / Unge Arnold
Lise Baastrup / Susan Himmelblå
Sigurd Holmen Le Dous / Christoffer
Henriette Lund / Rita
Jacob Femerling / Spacy
Allan Mortensen / Tusindfryd
Jimmy Jørgensen / Rockerleder
Max Hansen / Buhmand
Jesper Lohmann / Charles
Pernille Højmark / Kranen
David Owe / Nalle

hctx1sc4vsagtu49nyad

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vært i toiletproblem