​Livet er fuld af udfordringer

Hold nu op en fest

29744427_1631107570321824_6278420666701450164_o

Mens mere end 1 million danskere så X factor finale fredag aften fyldt med nutidens nye toner og måske fremtidens nye stjerner, havde jeg en fest på tilskuerrækkerne i Folketeatrets store turnéscene.

Hvad får en homo til at fravælge den store finale fyldt med masser af god musik og konfetti? – svaret er faktisk ret simpelt… Grand prix musik! torsdag aften havde der nemlig været premiere på Musicalteatrets nye forestilling ”Vi maler byen rød 2”.

I 2010 indtog “Vi maler byen rød: The Musical” den danske musicalscene med eksplosiv storm efter danmarkspremiere hos Musicalteatret. Siden da er forestillingen blevet opført over 40 forskellige steder i hele landet deriblandt Musicalteatrets egen rekordsættende genopsætning i 2014.

Jeg elsker grand prix , og har gjort det lige siden jeg var lille. Det første jeg kan huske er grandprixet fra 1984 hvor Kirsten Siggaard skubbede Søren Bundgaard i poolen, og vandt med ”det lige det”.

Kirsten og Søren er faktisk de eneste rigtige idoler jeg har haft, rigtig mange frikvarterer gik med at lege netop dem… og jeg var selvfølgelig Kirsten.

Siden da har den glade, festlige måske lidt enkelte musik haft en stor plads i mit musikhjerte, og i dag er jeg så heldig selv at få lov til at spille mange af numrene, når jeg er ude og synge med Thomas Evers Poulsen band.

Jeg har desværre ikke set den første musical. Ikke at det vil gå ud over oplevelsen af den nye, da det er en selvstændig forsættelse.

Mine forventninger var faktisk ikke særligt høje, jeg vidste, at jeg ville elske musikken, men i og med det er amatører på scenen, kan man jo ikke have sammen forventninger som på de professionelle teatre.

Jeg burde nok starte med at undskylde til hende der sad til venstre for mig, for jeg sang med hele vejen igennem,

og jeg elskede det.

I bund og grund var det et supergodt amatørstykke, men flere gange var det altså også meget mere end det. Der var flere spillere, der gjorde det rigtig godt. For mig stod moderen spillet af Lise Kloborg Andersen for den mest overbevisende skuespillerpræstation.

Det er ikke bare en poleret 80’er musical, men den er fyldt med humor og politisk ukorrekte replikker, og jeg fik i den grad klukket mig igennem forestillingen. Som de selv skriver i programmet ”Du tilbydes happy hour, grisefest, Melodi Grand Prix, for meget sol og for lidt solcreme. kort sagt, vi har det hele.

Grib din største flaske hårspray, dine mest ekstravagante skulderpuder, dine bedste dansesko, smør stemmen og tag ind og oplev denne herlige og nostalgiske Grand Prix-fest

Thomas

fullsizeoutput_539a

 

Spilleperiode: 5. – 21. April

www.musicalteatret.dk

 

Instruktør: John Holmgren Brohammer Jensen

Manuskript: Rasmus Mansachs

Fotograf: Ole Overgaard

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

​Livet er fuld af udfordringer