Når det skal være lidt lækkert

Mange har spurgt på opskrifterne fra min fødselsdag, så her er lidt af de lækre forretter.
Det hele blev serveret som tapas, så der var mulighed for at smage det hele.
Ud over dette blev der også servere 2 slags pesto, oliven og hjemmebagt italiensk brød.
.Røget laks med krydderurtecreme
1 del creme fraiche
1 del flødeost neutral
Piskes sammen med elpisker og smages til med citronsaft, salt., peber og frisk purløg
Laks skæres i strimler krydres med lidt extra jomfru olivenolie og frisk peber.
Gazpacho
1 liter tomatjuice
1 hakket rød peberfrug, 1 hakket løg
1 Agurk skrællet, udkernet og hakket
1-2 fed hvidløg, 1 bundt frisk basilikum
1 spsk extra jomfru olivenolie, 1 spsk rødvinseddike, 1 tsk sukker
Det hele blendes sammen
Mors italienske kødboller
250 gram hakket oksekød
1 finthakket rødløg, 1-2 fed hvidløg
40 gram rasp, 40 gram hakkede sorte hvidløg
1 frisk finthakket chili, 1 bundt frisk persille
Salt & peber, extra jomfru olivenolie
Ingredienserne blandes med hænderne, formes til små kugler og steges med olie på panden
Chilimarinerede rejer
400 gram store kutter rejer
1 tsk sambal oelek
2 spsk extra jomfru olivenolie
Mango salat
2 spsk fint hakket forårsløg
1-2 mango i tern
2 avocado i tern
Kerner fra 1 granatæble
Mango, avocado, forårsløg og granatæble blandes og smages til med lidt salt.
Rigtig god fornøjelse i køkkenet
Thomas
Ingen kommentarer endnu