Glædelig jul

Overholdte du dit nytårs fortsæt for 2018

For første gang i flere år var mit nytårsfortsæt for 2018 ikke omkring min vægt og træning.

Men derimod om min person, eller i hvert fald min fremtoning.

Det startede faktisk i november 2017 da jeg var med i Nærkontakt på kanal 4, hvor både håndlæseren Krumme og Rikke den spirituelle rådgiver gav udtryk for, at jeg skulle vise mere af mig selv. Det er noget jeg virkelig har tænkt meget over efterfølgende, og jeg valgte at gøre noget ved.

Jeg har skrevet følgende i en tidligere blog:

“Mit nytårsforsæt i 2018 er at jeg skal være mere mig selv – ikke fordi jeg ikke har været mig selv, men har bare flere gange taget mig selv i at holde igen på min personlighed.

Det er faktisk også en af grundene, til jeg begyndte at skrive blog… Simpelthen for at give et mere nuanceret og reelt billede af mig selv. Men jeg har virkelig også fundet ud af, hvor svært det faktisk er at give slip og åbne for posen.

De fleste kender mig som den ”pæne/søde” fyr i vild med dans – det er i hvert fald den kasse, jeg føler jeg er kommet ned i.

For vi har det nemlig tit med at komme folk i kasser. Det har jeg i hvert fald selv været ret god til. Men gang på gang er jeg blevet overrasket over folk, og at de tit er meget mere, end hvad der er i den kasse.

Hvis jeg er ude at holde foredrag, eller bliver stoppet på gaden, oftest af kvinder ældre end mig selv, siger de tit: ”åh du er så sød og fantastisk”. Det bliver jeg selvfølgelig glad for, men jeg siger også tit: ”men det er jeg nu altså ikke hele tiden.”

Jeg synes faktisk, det er gået rigtig godt – på nogle punkter. Det er selvfølgelig altid svært at skulle åbne op, og vise nye sider af sig selv – for hvad mon folk ikke tænker. Så jeg valgte at starte i det små.

Et af de steder hvor jeg med det samme kunne give folk et andet indtryk, var i mit tøjvalg. Jeg har altid gået meget op i at se pæn og ordentlig ud, for at fremstå på en bestemt måde. Men dem der kender mig, ved også, at jeg har ret meget spræl i kroppen, og det måtte gerne komme lidt mere til udtryk. Så frem mod sommeren, blev der købt det ene farvestrålende sommersæt efter det andet. Lige fra første gang jeg havde dem på fik jeg i den grad reaktioner, og det var nok overraskelse som var den største reaktion, fordi folk ikke var vant til at se mig sådan. Men jeg ELSKER det!

Det var derfor også bevidst at jeg havde taget et meget blomstret sæt på, da jeg skulle møde min dansepartner i årets vild med dans.

Det viste sig at være en rigtig god ide over for min partner Signe Lindkvist. Hendes billede af mig inden vi mødte hinanden var faktisk, at jeg var meget alvorlig. Heldigvis fik jeg vist hende at jeg rummer meget mere end at være det.

 Jeg savner virkelig at træne med Signe, med vores mange grin og næsten altid gode humør:-)

Gennem de mange ugers træning i Vild med dans, var Signe helt sikkert en stor hjælp til at give mig flere skub i den rigtige retning.

Men hvad skal der til 2019? jeg er i hvert fald godt tilfreds med udfaldet for 2018, og jeg har tænkt mig at køre videre i samme spor.

Men der skal hele tiden nye mål til at udvikle os, for mig er det vigtig at jeg ikke bider over noget for stort, som man siger. Men det skal være noget der er realistisk, og der skal være en plan for at kommen hen til målet.

Jeg ved faktisk ikke endnu, hvad jeg skal have skrevet ned som nytårfortsæt for 2019.

Hvad er dit nytårsfortsæt for 2019? jeg vil blive glad, hvis du vil dele det med mig.

Thomas

Læs mit tidligere indlæg “jeg vil ikke være et glansbillede”  her

5 kommentarer

  • Lone

    Jeg syntes du er en af de mest positive mennesker, jeg kender til, så du er lykkedes fuldt ud. Mit fortsæt er at danse mere, for man bliver bare glad i låget af det, bedste måde at få motion på 👍😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane Hedegaard

    🎉Mit nytårs løfte er, at holde kontakt med mine venner. Finde en dato og få lavet nogle aftaler☕️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne Voigt

    Elsker fest og farver, så håber at se dig i en farverig version til mit bryllup 😉🎤
    Mit nytårsforsæt er at finde et arbejde som giver mig glæde og hvor jeg kan gøre andre glade 😊
    Godt nytår til dig og dine 🎆🎇❤💙

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Bliv ved med at være dig selv Thomas – du har en fantastisk personlighed😘og jeg er vild med dit farvestrålende tøjvalg – husker dit glimtende sorte paliet sæt du havde på til min fødselsdag , det var mega festligt ligesom dig 🎉👍🏻🎉👍🏻

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Nielsen

    Mit nytårsforsæt skal helt sikker være at holde op med at ryge 🚭 🚭🚭😁

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul