Med taxa til Paris

Når ferien er udsolgt

Ja, jeg ved ikke, hvad jeg havde regnet med efter hedebølge i Danmark, var der nok andre end os, der havde tænkt sig at holde ferie herhjemme.

Men det var altså først fredag for 14 dage siden, jeg skulle bestille sommerferie i det nordjyske. Jeg havde været på diverse feriecentres hjemmesider, og det så alt rigtig fint ud.

Det var bare lige det. at hver gang jeg ringede til et center, var alt udsolgt, flot Thomas!!! men så lykkedes det endelig, der var én enkelt lejlighed tilbage i Blokhus feriecenter.

Jeg landede i Københavns lufthavn efter Paris turen med cykelholdet søndag kl. 15.20, ude af lufthavnen 16.10 og så skulle det ellers bare gå stærkt. Hjem og pakke ud, for derefter at pakke det hele igen, og ikke bare til mig men også kæresten og min bonusdatter G.

Kl. 18.30 var vi klar til afgang mod Aarhus, hvor vi havde booket en overnatning, for ikke at skulle køre hele den lange vej om aftenen. Så var der også mulighed for at vise min gamle hjemby frem.

Så mandag efter vi begge havde trænet, gik turen til Den gamle by. Det var nok 25-30 år siden jeg sidst havde været der, og for de to andre var det første gang.

Det gik faktisk meget godt med en 5-årig, selv om jeg ikke tænker historie er det mest spændende i den alder… men der var heste i gaderne, og vi fik set dronningens kjoler, i den udstilling der kører netop nu. Jeg har kun oplevet den gamle by i 1864´erne, men nu er der også bygget i omkring tiden 1927 og helt frem til 1974 hvor jeg kunne begynde at genkende omgivelserne fra min egen barndom (født1 978)

Efterfølgende var vi en tur rundt i den ”nye” by, fik frokost og en tur på Sallings nye rooftop inden turen gik mod Blokhus.

 

Det hele var gået lidt stærkt, så jeg havde ikke helt fået læst papirene fra feriecenteret ordentlig igennem. Altså… Jeg havde styr på, at vi skulle have sengelinned og håndklæder med – da jeg var for nærig til at betale for det. Jeg havde også lige kastet viskestykker i kufferten, men så var der lige det med karklude, håndsæbe, opvaskemiddel, toilet- og køkkenrulle og div. andre køkkenting og sager… Så inden vi nåede helt til Blokhus, var vi lige forbi Netto og fylde bilen endnu mere. Jeg tror, at vi havde pakket til 14 dage! Men det der sengelinned og håndklæder fylder bare ret meget, så jeg havde fortrudt ikke at bruge de små 500 kr. på det, op til flere gange.

Men nu var vi klar til ferie – uden egentlig helt at vide hvad det var vi havde bestilt. Men vi ankommer til feriecentret, som er placeret 300 meter fra vandet. Vi får checket ind, får udleveret vores nøgler og får de 3 kufferter, 3 tasker og alle poserne op i lejligheden.

Lejligheden er en 2-værelses på 51 kvm. Vi snuppede sovesofaen i stuen, og G fik soveværelset, og hun var lykkelig over at have sit eget værelse.

Lejlighederne er privatejede, så det er en meget personligt indrettet lejlighed, men der er så fint, og der er bare alt hvad vi skulle bruge – også alt det vi var i Netto for at købe…

Jeg har faktisk ikke holdt ret mange ferier i Danmark, men da vi allerede havde været udenlands 2 uger i år, var det helt perfekt. Feriecenteret byder på masser af muligheder. For det første er der den lækreste stand lige om hjørnet, men også pool og et indendørs badeland.

Så ved ankomst var jeg helt sikker på, at vi nok skulle få nogle dejlige dage i Blokhus.

Mere ferie på bloggen senere.

Thomas

3 kommentarer

  • Heidi Hoffmann

    Det er det bedste sted der findes . Har været der rigtig mange gange med min familie.. det var vires sted i mange år,

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette

    Hej Thomas
    Hvad hedder det feriecenter i bor på?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med taxa til Paris