Evers sommerdessert

Min kæreste hader mig!

Det værste er nok, at I så udmærket godt kan forstå ham.

Jeg er vild med sport, og faktisk med rigtig meget forskelligt sport.

Til hverdag er det mest dansen der fylder, men det er jo mit arbejde. Så det sport jeg dyrker er cardio træning og træning med min personlige træner Anders.

Jeg har danset siden jeg var helt lille, jeg har også tidligere spillet håndbold, gået til bowling og spillet tennis når jeg har været på La Santa Sport.

Men jeg elsker også at se sport – fast er det nok mest tennis, håndbold, fodbold.

Men så snart en større sportsbegivenhed løber af stablen, kigger jeg med (på alle tidspunkter af døgnet). Jeg tager tit mig selv I at se Tennis til langt ud på natten, eller sidde og se fodbold på telefonen imens vi spiser aftensmad, og Flashscore.dk bliver besøgt flittigt i løbet af dagen.

Morten Jensen fra Morten & Peter sagde det så fint: ”JEG ER TOSSET MED SPORT!!”

Læs også : Forskellighed i parforholdet eller Jeg vil ikke være et glasbillede

Lige nu er det VM i fodbold, og i mandags startede Wimbledon og lørdag starter touren – og sådan byder hele året på gode tv-oplevelser, og min kæreste kommer til at bygge rede i soveværelset, når det løber over skærmen.

Det er faktisk lidt underligt, at min kæreste ikke er så vild med sport, for han elsker at træne, og ser da også div. CrossFit konkurrencer på nettet.

Men han ser bare mærkeligt på mig, når jeg er ved at gå til over en fodblodkamp, eller som Carolines Wozniacki 2. runde kamp i onsdags. Jeg fik det fysisk dårligt flere gange i kampen, og måtte forlade stuenJog han siger ”Det er jo bare en tenniskamp”

Det er ikke bare en tenniskamp, jeg er konkurrencemenneske til fingerspidserne og lever mig ind i det, som det var mig selv der var på banen.

Det med at jeg er konkurrence menneske, og min kæreste er en dårlig taber, har gjort at hvis vi skal spille noget som helst, skal vi være på hold sammenJ

Men hvad er det med mænd og sport? Ja, jeg kunne da sige: hvad er det med kvinder og ’Vild med dans’

Jeg vil bare sige husk at give plads til hinanden med jeres forskellighed.

Min kæreste hader mig måske ikke, men han holder bare ikke lige så meget af mig når jeg ser sport

Thomas

 

Fik du læst:

Alt det din mand mangler

Når det skal være lidt lækkert

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Evers sommerdessert