jeg vil ikke være et glansbillede

Når enden er god..

Søndag aften stod den på endnu en sommerrevy, denne gang den skønne lille Kro I Ganløse.

Den lille kro som nogle nok vil mene ligger langt ude på landet, som bare oser af stemning og idyl. Traditionen tro på de danske kroer bliver der bliver serveret store portioner, men her smagte alle tre retter så dejligt.

Når man besøger sommerrevyerne rundt i landet, er det altid med mere eller mindre fast base på scenen. Men i Ganløse i år er der kun Liselotte Krogager, der er tilbage fra sidste års hold. Hun har selskab af musicalperformer Camille Rommedahl, som sidste år var på scenen i Rottefælden. 3. og sidste spiller på scenen er Martin Knudsen. Martin er ensanger og entertainer med en festlig fortid i Wallmans i Cirkusbygningen, og lidt revy erfaring i Skagen med bla. Ulla Jesse og jan Schou.

Jeg har i de sidste par året været meget positiv over den lille revy, men jeg var godt nok meget spændt på om årets revy kunne leve op til det.

Det var klart Liselotte der lyste op i 1 akt, med ”De kigger ned” af den tidligere bakkesangerinde Karen-Marie Lillelund, om pensionisten, der kigger med over skulderen, når folk omkring hende er på deres smartphones i det offentlige rum.

Det der fungerede bedst for mig i hele revyen, var når de sang, både hver for sig men også sammen som de gjorde som afslutning på 1 akt. om hvorfor der skal Lakrids i alt mulig andet mad!

Hvis hele revyen havde været som 2 akt, havde den klart været på niveau med de store sommerrevyer. Det ene gode nummer efter det anden bød sig til på den lille intime scene.

Camille Rommedahl lægger ud som pædagogen der gennemgår alle de individuelle hensyn, der skal tages til alle børnene i børnehaven i dag, som allergier, religion, kønsneutralitet, vegetarer og det hele blot for en lille tur på legepladsen.

Den blev efterfulgt af aftenens højdepunkt leveret af Lise-Lotte og Martin som et pensionistpar, der er kommer på den forkerte bus, og kommer på druktur med 3. G til Prag.

Læs også Rotterne bider fra sig

Den gamle klassiske ”pensionistvisen” havde fået en skøn og yderst morsom tekst af Sune Æbelø, som bestemt er et emne som året revynummer.

Men der var virkelig mange rigtige sjove, men også eftertænksomme numre som ”Ta´livet i brug” med tekst af Leif Maibom.

Aftenens næste sidste nummer fik hele salen op at stå, med et festlig og ikke mindst en forrygende hyldest til Dansktop dronningen Birthe Kjær og hendes 50 års jubilæum.

Slev om hele salen havde været oppe at stå, sluttede Ganløse revyen så fint med en mere afdæmpet afslutning, i samme rammer som åbningen, hvilket jeg faktisk rigtig godt kan lide.

Både parykkerne og tøjet var så flot, men jeg ville nok bruge lidt ekstra budget på en makker eller to til musikken sammen med dygtige Søren Sebber, musik er bare bedre live.

Det er ALTID så hyggeligt at komme på Ganløse kro, men føler sig altid velkommen. De byder på en hyggelig revy, der lige mangler det sidste hvis den skal på niveau med de store, hvis den altså overhovedet skal det.

***

Spilleperiode 17 juni – 31 August

Billetter her

Instruktion: Michel Castenholt

Frisør: Aagaard Hair Academy

Kostumer Moster Lissy

Kapelmester: Søren Sebber

 

læs også Jeg vil ikke være et glansbillede

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

jeg vil ikke være et glansbillede