Jeg er så misundelig

Lækker sund brownie med protein uden sukker og mel

31901302_973659372810233_773374188097372160_n

Så er der igen lidt lækkert til jer

En super nem og hurtig kage, tager cirka 60 min inkl. bagning

til 8-10 personer

Opskrift

125 blandende nødder (Hasselnødder, mandler)
50 g kokosmel (evt. ristet)

1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljepulver
½ tsk salt
50 gram Valrhona kakao
½ tsk salt

7 dadler
2 modne bananer
200 gram Barebells Hazelnut creme

1 dl mælk
2 æg
75 g kokosolie

Pynt
75 g blandende nødder
25 g kokosmel eller kokos flager.

Fremgangsmåde

*50 gram af nødderne hakkes til fint nøddemel.
*De sidste 75 gram nødder hakkes groft
*Bland nødder, kokosmel, vaniljepulver, bagepulver, salt og Valrhone kakao sammen i en skål og stil til side.
*Fjern sten fra dadlerne og blend dem sammen med bananerne og Barebells Hazelnut cream i en køkkenmaskine.
*Smelt kokosolien let og blend det i dadel/banan/chokolademassen sammen med æg, mælk og vaniljepulveret.
*Kom massen i skålen med de tørre ingredienser og blend det hele godt sammen.
*Beklæd en bageform/ovnfast fad (ca. 25 x 15) med bagepapir og fordel dejen i formen.
*Kagen toppes med hakkede blandede nødder og lidt kokosmel/flager.
*Kagen bages ved 165 grader i cirka 40-45 minutter.
*Kagen tages ud og kan stadig godt virke blød i det
*Kan evt. serveres med frisk frugt med creme fraiche eller vaniljeis

Giv kagen et twist

Du kan udskifte nødderne til dine favoritter.

Barebells Hazelnut Cream kan udskiftes med 150 gram hakket sukkerfri chokolade

Rigtig god bagning

Thomas

kage

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Jeg er så misundelig