Den allerførste gang

​Livet er fuld af udfordringer

Jeg er gang på gang hoppet ud i ting, jeg enten vidste jeg ikke kunne, eller ikke havde prøvet før. Enkelte gange er det gået utrolig galt? men for det meste er det faktisk gået rigtig godt. Det sidste jeg hoppede ud i, i en alder af 40 år var at stå på ski første gang, og jeg kom da hjem i et stykke.

Men denne gang er det ikke for fornøjelsen, at jeg skal udfordres men for min krop. Selvom mange måske tror det, så danser jeg ikke ret meget. Det er faktisk kun i ?Vild med dans?-perioden jeg virkelig selv danser, eller hvis jeg skal lave shows. Under Vild med dans taber den ene ny-danser efter den anden masser af kilo, og hos mig? der står vægten altid stille. Måske min krop har vænnet sig til den type motion, igennem alle de år jeg har været aktiv danser.

Min daglige træning er i et fitness center, enten på en crosstrainer eller på en cykel. Men hvis jeg gerne vil arbejde med min vægt, kræver det faktisk mere fokus på at øge min muskelmasse. Dermed bliver forbrændingen i hvile højere og så skal jeg selvfølgelig lære at lukke munden, eller i hvert fald have styr på hvad jeg putter i den.

Min kæreste træner ret meget i et crossfit center, der hedder Kraftværk som ligger på Amager. Jeg har været med på deres boot Camp hold et par gange, hvor træningen er bygget op omkring kropsvægtsøvelser, kettlebells, sandsække og statiske øvelser. Det er super fedt, men jeg er fuldstændig død flere dage efter træningen. Jeg er simpelthen for svag til det almindelig hold endnu. Derfor har jeg fået dem lokket dem til at lave et begynder event søndag d 8. April fra 12-13

Så er du frisk på en udfordring sammen med mig? Det er gratis og du skal bare tilmelde dig her

OBS! Der er et begrænset antal pladser

Thomas

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den allerførste gang