Sandheden kan være svær

Når det skal være lidt lækkert

Mange har spurgt på opskrifterne fra min fødselsdag, så her er lidt af de lækre forretter.

Det hele blev serveret som tapas, så der var mulighed for at smage det hele.

Ud over dette blev der også servere 2 slags pesto, oliven og hjemmebagt italiensk brød.

.Røget laks med krydderurtecreme

1 del creme fraiche

1 del flødeost neutral

Piskes sammen med elpisker og smages til med citronsaft, salt., peber og frisk purløg

Laks skæres i strimler krydres med lidt extra jomfru olivenolie og frisk peber.

Gazpacho

1 liter tomatjuice

1 hakket rød peberfrug, 1 hakket løg

1 Agurk skrællet, udkernet og hakket

1-2 fed hvidløg, 1 bundt frisk basilikum

1 spsk extra jomfru olivenolie, 1 spsk rødvinseddike, 1 tsk sukker

Det hele blendes sammen

Mors italienske kødboller

250 gram hakket oksekød

1 finthakket rødløg, 1-2 fed hvidløg

40 gram rasp, 40 gram hakkede sorte hvidløg

1 frisk finthakket chili, 1 bundt frisk persille

Salt & peber, extra jomfru olivenolie

Ingredienserne blandes med hænderne, formes til små kugler og steges med olie på panden

Chilimarinerede rejer

400 gram store kutter rejer

1 tsk sambal oelek

2 spsk extra jomfru olivenolie

Mango salat

2 spsk fint hakket forårsløg

1-2 mango i tern

2 avocado i tern

Kerner fra 1 granatæble

Mango, avocado, forårsløg og granatæble blandes og smages til med lidt salt.

Rigtig god fornøjelse i køkkenet

Thomas

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sandheden kan være svær